Η DHL Express στον Μαραθώνιο Αθηνών

Την χορηγική της υποστήριξη στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών ανακοίνωσε η DHL Express. Με κεντρικό μήνυμα «Μεταφέρουμε τις αξίες του Μαραθωνίου σε όλο τον κόσμο» η DHL Express στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά τη διοργάνωση και θα προσφέρει την τεχνογνωσία της, ανθρώπινους πόρους και οχήματα, αναλαμβάνοντας την υποστήριξη του συνόλου των υπηρεσιών logistics που απαιτούνται για την προετοιμασία, διεξαγωγή και επιτυχή ολοκλήρωση του αγώνα.

Μεταξύ των υπηρεσιών ανήκει και η μεταφορά του ρουχισμού και των προσωπικών ειδών των δρομέων του μαραθωνίου από το Μαραθώνα στο Παναθηναικό στάδιο.Εκτός των υπηρεσιών logistics, η DHL Express συμμετέχει στον 31ο Μαραθώνιο με ομάδες δρομέων στα 5 και 10 Km, αλλά και στο μαραθώνιο με συμμετοχή εργαζομένων και συνεργατών της εταιρείας. Επίσης, θα συμμετέχει με περίπτερο στο χώρο του Sponsor’s Village επιφυλάσσοντας εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες στο Μαραθώνιο, αλλά και όλους όσους βρεθούν στο χώρο απέναντι από το Παναθηναικό στάδιο την ημέρα του αγώνα.

Ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά υποστηρίζουμε για δεύτερη χρονιά το Μαραθώνιο της Αθήνας. Ο ενθουσιασμός των εργαζομένων και των συνεργατών μας είναι εντυπωσιακός, ενώ εργαζόμαστε εντατικά για κάθε λεπτομέρεια των logistics της διοργάνωσης. Ευχόμαστε σε όλους τους δρομείς, στους εθελοντές αλλά και στους φίλους του Μαραθωνίου που θα βρεθούν στο Παναθηναικό στάδιο να απολαύσουν μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού και να μεταφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους το μήνυμα του Μαραθωνίου».

Η στήριξη του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών εντάσσεται στo πλαίσιo της επίσημης διεύρυνσης της συνεργασίας της εταιρείας με το Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) ως Επίσημος Χορηγός. Η DHL Express υποστηρίζει εκτός από το Μαραθώνιο, όλα τα  Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τα Διεθνή meetings στίβου που πραγματοποιούνται από τον ΣΕΓΑΣ, συμβάλλοντας στην επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων, καλύπτοντας μεταξύ άλλων και τις ανάγκες μεταφορών σε όλους τους αγώνες, πριν και μετά την διεξαγωγή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ