«Κίνημα 10.000 Ωρών» από τη British American Tobacco

Το «Κίνημα των 10.000 Ωρών» αποτελεί μια φιλόδοξη πρωτοβουλία εθελοντισμού που προσδοκά να ενώσει εργαζόμενους, συνεργάτες, πελάτες και ευρύ κοινό με στόχο όλοι μαζί να συγκεντρώσουν 10.000 ώρες εθελοντικής εργασίας. Με τη συνεισφορά τους τα μέλη του κινήματος θα στηρίξουν φορείς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κοινωνικές πρωτοβουλίες που εργάζονται για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στα αστικά κέντρα και την υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Με κοινό σκοπό την κοινωνική προσφορά και σύνθημα τους το «ΟΠΑ!ΓΟΠΑ.» οι εργαζόμενοι της British American Tobacco Hellas σας καλούν στην πρώτη εθελοντική τους δράση. Με στόχο να κινητοποιήσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους καπνιστές να μη πετάνε τις γόπες τους στο δρόμο, οι εργαζόμενοι της εταιρείας, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, θα καθαρίσουν τον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου από τα αποτσίγαρα και θα τοποθετήσουν σταχτοδοχεία κατά μήκος του πεζόδρομου αναλαμβάνοντας οι ίδιοι πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια  για μία πιο καθαρή και όμορφη πόλη.

Οι εργαζόμενοι της British American Tobacco Hellas σας περιμένουν στον πεζόδρομο της Απ. Παύλου, στο σταθμό ΗΣΑΠ του Θησείου, την Κυριακή 03 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 – 15.00 π.μ. να συμβάλλετε και εσείς στην αλλαγή νοοτροπίας των καπνιστών και να τους παροτρύνετε μαζί να μην πετάνε τις γόπες τους στο δρόμο. Η δράση ΟΠΑ! ΓΟΠΑ! τέλει υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων.

Όσοι πιστεύουν στη δύναμη του εθελοντισμού και επιθυμούν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, μπορούν να επισκεφθούν και να προσθέσουν τις ώρες που έχουν αφιερώσει σε εθελοντική εργασία -είτε μέσα από τη συμμετοχή τους σε οργανωμένες ενέργειες της BAT είτε μέσα από προσωπική δραστηριότητα- στην ηλεκτρονική διεύθυνση του κινήματος www.10000hours.gr και να μοιραστούν σχετικό φωτογραφικό υλικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ