Ημερίδα από την EY Ελλάδας

Εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο “G4 Bridging Module” οργάνωσε τον Οκτώβριο στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» η EY Ελλάδας, ως πιστοποιημένος συνεργάτης εκπαίδευσης του παγκόσμιου οργανισμού Global Reporting Initiative (GRI).

Πιο αναλυτικά το GRI G4 είναι η τελευταία έκδοση των Κατευθυντήριων Οδηγιών Κατάρτισης Απολογισμών Βιωσιμότητας και αποτελούν παγκοσμίως το de-facto πρότυπο για τη σύνταξη απολογισμών μη οικονομικών στοιχείων. Η εκπαίδευση επικεντρώθηκε στις βασικές διαφορές μεταξύ της τελευταίας έκδοσης G4 και των προηγούμενων εκδόσεων G3/G3.1.

Την εκπαιδευτική ημερίδα προλόγισε ο partner της EY Ελλάδος κ. Βασίλης Καμινάρης ενώ το πρόγραμμα παρουσιάσθηκε από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα των υπηρεσιών κλιματικής αλλαγής και βιωσιμότητας κα. Κιάρα Κόντη και κ .Σπύρο Μορισαίο από κοινού με την κα. Alice van den Heuvel από την ΕΥ Ολλανδίας.

Την εκπαιδευτική ημερίδα παρακολούθησαν εκπρόσωποι των υπηρεσιών βιωσιμότητας επιχειρήσεων από τους κλάδους, μεταξύ άλλων, των τηλεπικοινωνιών, μεταφορών, κατασκευών, ενέργειας, τροφίμων και ποτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ