Ξεκινά η ψηφοφορία για τα RETAILBUSINESS AWARDS 2013

Μέχρι την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών της φετινής διοργάνωσης των RETAILBUSINESS AWARDS, του πιο σημαντικού και καταξιωμένου θεσμού για το λιανεμπόριο και τη βιομηχανία.

Για 12η συνεχή χρονιά το περιοδικό για τη βιομηχανία και το λιανεμπόριο RETAILBUSINESS της Direction Εκδοτικός Οργανισμός A.E., σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδoς (ΣΕΛΠΕ), διοργανώνει τα RETAILBUSINESS AWARDS, θέλοντας για ακόμη μια χρονιά να επιβραβεύσει τους βέλτιστους της αγοράς.

Πιστός στην ευθύς εξαρχής δέσμευσή του, ο θεσμός, που κάθε χρονιά τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, αναμένεται για ακόμη μια φορά να σταθεί στο πλευρό των υγιών δυνάμεων της αγοράς και να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις πρακτικές, τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που εξελίσσουν και προχωρούν μπροστα το χώρο του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας.

Η ψηφοφορία για τα φετινά RETAILBUSINESS AWARDS αφορά τις κατηγορίες:

•    CSR Retail Strategy 2013
•    Retail Campaign 2013
•    e-retailer 2013
•    Retail Store SUPER MARKET 2013
•    Retail Store ΕΣΤΙΑΣΗ 2013
•    Retail Store ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ 2013
•    Retail Store ΕΝΔΥΣΗ-ΥΠΟΔΗΣΗ 2013
•    Retail Store ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 2013

Καθώς και τις κορυφαίες βραβεύσεις για τον «Retailer της Χρονιάς» και τον «Retail Manager της Χρονιάς».

Η φετινή μεγάλη γιορτή του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, η Τελετή Απονομής των Βραβείων, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo και αναμένεται, όπως κάθε χρονιά, να την τιμήσουν με την παρουσία τους περισσότερα από 800 υψηλόβαθμα και καταξιωμένα στελέχη του ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, του Marketing και της Επικοινωνίας, της Διαφήμισης και του δημοσιογραφικού χώρου.

Αναλυτικές πληροφορίες για την φετινή διοργάνωση και παρουσίαση όλων των υποψηφιοτήτων, υπάρχουν στο επίσημο site του θεσμού, www.retailawards.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ