Bayer: Στηρίζει δράσεις κατά του διαβήτη

Ο Τομέας Διαβήτη της Bayer, πιστός στη δέσμευσή του για στήριξη των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη και υποστηρίζοντας δράσεις που προάγουν την εκπαίδευση και την πρόληψη, συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στις ενημερωτικές εκδηλώσεις της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη).  

Μετά από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι δύο προηγούμενες εκδηλώσεις, η Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ διοργανώνει και φέτος, την εκδήλωση «Διαβητικό Χωριό», αυτή τη φορά στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2013, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14η Νοεμβρίου).

Κατά τη διάρκεια της διήμερης αυτής εκδήλωσης, τόσο τα άτομα με διαβήτη όσο και όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν το σάκχαρό τους με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, ενώ παράλληλα τα στελέχη του Τομέα Διαβήτη της Bayer θα είναι εκεί για να ενημερώνουν σχετικά με την επόμενη γενιά συστημάτων αυτομέτρησης δίνοντας απλές καθημερινές συμβουλές και διανέμοντας υποστηρικτικό υλικό.

Επιπλέον, η Bayer θα υποστηρίξει το νέο επιστημονικό μέρος της εκδήλωσης «Διαβητικό Χωριό», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο MACEDONIA PALACE, την Παρσκευή 15 Νοεμβρίου 2013. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συζήτηση και workshops πάνω σε φλέγοντα θέματα για τους ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΣΔ) και θα πραγματοποιηθεί σε δύο αίθουσες, μία για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και μία για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2. Η Bayer υπτοστηρίζει την διοργάνωση των workshops που θα πραγματοποιηθούν σχετικά με τον αυτοέλεγχο του ΣΔ και τις επιπλοκές της νόσου. Στόχος είναι πάντα η καλύτερη ενημέρωση και εκπαίδευση των ατόμων με ΣΔ για τη σημασία της σωστής ρύθμισης του σακχάρου στην αποφυγή των σοβαρών επιπλοκών του ΣΔ.

Παράλληλα με την παρουσία στο «Διαβητικό Χωριό»,  στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη (14η Νοεμβρίου), ο Τομέας Διαβήτη της Bayer Ελλάς υποστηρίζει την πραγματοποίηση εκδηλώσεων ενημέρωσης του κοινού σε περισσότερες από 10 πόλεις της Ελλάδας. Οι προγραμματισμένες ενημερωτικές εκδηλώσεις γίνονται από τοπικούς συλλόγους ασθενών και από τα διαβητολογικά κέντρα μεγάλων νοσοκομείων. Κατά τις εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις σακχάρου αίματος, όπου τα απαραίτητα αναλώσιμα θα προσφέρονται από τον Tομέα Διαβήτη της Bayer.

Ο Τομέας Διαβήτη της Bayer προσφέρει μία πλήρη σειρά νέων συστημάτων παρακολούθησης γλυκόζης, όπως οι νέοι μετρητές CONTOUR® XT, CONTOUR® NEXT, CONTOUR® NEXT USB, CONTOUR® NEXT LINK και οι νέες ταινίες μέτρησης CONTOUR® NEXT που προσφέρουν εξαιρετικάακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα μέτρησης. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ