Μαραθώνιος βιβλίων στα Public!

Ο Μαραθώνιος βιβλίων ξεκινάει στα 36 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και καλεί τους καταναλωτές με ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη τους να «τρέξουν» στον αγώνα! Μάλιστα, όσο περισσότερα βιβλία συγκεντρωθούν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η βοήθεια σε φορείς και ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα!

Όλες τις ημέρες της εβδομάδας, οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν ένα κοντινό κατάστημα Public με ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη τους και να το αφήσουν στα ειδικά σημεία εναπόθεσης βιβλίων που υπάρχουν μέσα στα καταστήματα. Όλα τα βιβλία θα συγκεντρωθούν από την οργάνωση Library4all, μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία προσηλωμένη στη δια βίου μάθηση και την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό, σε συνεργασία με τα Public και θα δοθούν σε φορείς και ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα!

Τα καταστήματα Public βρίσκονται πάντα κοντά στους φίλους του βιβλίου, έχοντας οργανώσει από το 2011 μέχρι σήμερα πληθώρα δράσεων σχετικά με το βιβλίο. Η μεγάλη εκστρατεία φιλαναγνωσίας που ξεκίνησαν τα Public το 2011 είχε ως στόχο την αφύπνιση του μη ενεργού αναγνώστη ενώ ο διεθνής θεσμός Book night ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τα Public!

Τα Book nights χάρισαν στο κοινό όμορφες βραδιές με τη συμμετοχή συγγραφέων, εικαστικών & μουσικών ενώ παράλληλα με την ενεργή συμμετοχή του κόσμου και συμβολικό εισιτήριο ένα μεταχειρισμένο βιβλίο, συγκέντρωσαν υλικό για την ενίσχυση βιβλιοθηκών σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά όλες οι βιβλιο-δράσεις των Public από το 2011 μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 25.000 βιβλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ