Η AIG στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και τους Αγώνες Δρόμου 5 και 10 χλμ. συμμετείχαν οι εργαζόμενοι της AIG στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Φορώντας την εμφάνιση της AIG και με μήνυμα «Bring on Finish Lines», 79 εργαζόμενοι συμμετείχαν στον Μαραθώνιο και τους δυο αγώνες δρόμου, καλύπτοντας συνολική απόσταση 579,4 χιλιομέτρων. Για κάθε χιλιόμετρο που διένυσε κάθε μέλος της «AIG Running Team» η εταιρία ενίσχυσε χρηματικά το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου», του γνωστού μη κερδοσκοπικού οργανισμού που δραστηριοποιείται στη μέριμνα μητέρας και παιδιού.

Η συνεισφορά της AIG στην «Κιβωτό του Κόσμου» δεν περιορίστηκε ωστόσο στη χρηματική δωρεά, καθώς οι εργαζόμενοι ανέλαβαν εθελοντικά τον ελαιοχρωματισμό και τη διακόσμηση του Νηπιαγωγείου του Οργανισμού, το οποίο φιλοξενεί καθημερινά 40 παιδιά.

Ο κος Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της  AIG Ελλάς Α.Ε. σχολίασε σχετικά: «Η συμμετοχή των εργαζομένων της AIG στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών καθώς και ο εθελοντικός ελαιοχρωματισμός του Νηπιαγωγείου της «Κιβωτού του Κόσμου» αναδεικνύουν τα χαρίσματα των ανθρώπων μας: θέληση, αντοχή, επιμονή αλλά και αλληλεγγύη. Είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για την εταιρία το γεγονός πως σχεδόν ο ένας στους τρεις εργαζομένους στην Ελλάδα συμμετείχε στις δύο αυτές ενέργειες, ενώ η ομάδα μας ενισχύθηκε με συναδέλφους από το γραφείο μας στην Κύπρο. Στην AIG λέμε πως «Μαζί Είμαστε πιο Δυνατοί»: Μαζί μπορούμε να πάμε πιο μακριά και να συνεισφέρουμε τα μέγιστα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ