ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ: Ενημέρωση για την οστεοπόρωση

Το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ ξεκίνησε πρόσφατα να αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή του να συνεισφέρει στην ενημέρωση των Ηπειρωτισσών για το σοβαρό θέμα της πρόληψης της οστεοπόρωσης, υποστηρίζοντας τις πρωτοβουλίες του Ελληνικού Συλλόγου Ασθενών με Οστεοπόρωση.

Από τις 17 έως και τις 20 Νοεμβρίου, επιστημονικό κλιμάκιο του Συλλόγου βρέθηκε στην Άρτα και στην Πρέβεζα, όπου πραγματοποίησε δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας σε περίπου 600 γυναίκες. Παράλληλα, έγιναν δυο ενημερωτικές εκδηλώσεις από γιατρούς, μια σε κάθε πόλη, όπου παρουσιάστηκαν τα νεότερα δεδομένα γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη, την διατροφή.
Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, με έδρα στον Αμμότοπο Άρτας, συμμετέχει ενεργά στη ζωή της τοπικής κοινωνίας, υποστηρίζοντας ειδικότερα πρωτοβουλίες που άπτονται της διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Όπως είπε ο κ. Παντελής Παντελιάδης, Πρόεδρος της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ… «Έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα της πρόληψης της οστεοπόρωσης, ειδικά αφού το τυρί συμβαίνει να αποτελεί βασική πηγή των θρεπτικών συστατικών, που συμβάλλουν στην προστασία από αυτή τη «σιωπηλή επιδημία», όπως την αποκαλούν οι ειδικοί.  Αποφασίσαμε να στηρίξουμε το έργο του Συλλόγου Ασθενών με Οστεοπόρωση, τώρα και στο μέλλον, και φιλοδοξία μας είναι να βοηθήσουμε μέσω της έγκαιρης ενημέρωσης στην πρόληψη της οστεοπόρωσης στην περιφέρεια της Ηπείρου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ