Έναρξη του DoitEco Project και στην Ελλάδα

Η Ελλάδα υποδέχθηκε το DoitEco project με πολύ θετική διάθεση σε μία βραδιά με εξαιρετική αισθητική και ατμόσφαιρα. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η πολυτέλεια «φόρεσε» την οικολογική της συνείδηση και υποδέχθηκε ανθρώπους από τον χώρο της μόδας και του επιχειρείν.

H Ελλάδα θα είναι η 7η χώρα παγκοσμίως που θα φιλοξενήσει Eco Fashion Event, στις 14 Ιανουαρίου 2014, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, συνεχίζοντας μια παράδοση καινοτομίας και δημιουργικότητας. Προηγήθηκαν ο Καναδάς (Βανκούβερ) η Γερμανία (Βερολίνο), η Βρετανία (Λονδίνο), η Ρωσία (Μόσχα), οι ΗΠΑ (Νέα Υόρκη) και η Κύπρος.

Για όσους δεν γνωρίζουν το DoitEco project, πρόκειται για μια σειρά οικολογικών δράσεων και δραστηριοτήτων, με αποκορύφωμα την οικολογική επίδειξη μόδας, στην οποία αναγνωρισμένοι Έλληνες σχεδιαστές θα δημιουργήσουν ο καθένας ξεχωριστά ένα κομμάτι υψηλής ραπτικής από οικολογικά υλικά. Στην επίδειξη, η οποία είναι και η κορύφωση των εκδηλώσεων θα συμμετάσχουν σχεδιαστές διεθνούς βεληνεκούς.

Το DoitEco project έκανε την επίσημη έναρξη των διαδικασιών προετοιμασίας του, με την παράθεση του prive tea wine party με φόντο το σήμα κατατεθέν της Ελλάδας και της Αθήνας, την Ακρόπολη, στην penthouse suite του ξενοδοχείου King George.

Καλεσμένοι ήταν διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Μόδας, της δημοσιογραφίας και των επιχειρήσεων καθώς και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής  Επιτροπής, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Henri Malosse και εκπρόσωποι του Ecoluxe London, που πιστοποιεί με τη σφραγίδα του τη διοργάνωση.

Η managing director της διοργανώτριας εταιρίας Ally, Νόπη Ρωμανίδου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, δίνοντας έμφαση στη δημιουργικότητα και την καινοτομία του project, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει ήδη λάβει ξεχωριστή υποδοχή και προβολή σε όλο τον κόσμο.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι Βασίλης Ζούλιας, Χαρά Λεμπέση, Νίκος Αποστολόπουλος, Ορσαλία Παρθένη, Δημήτρης Ζαφειρίου, Caroline De Souza, Smaragdi, Στήβη Πανουσοπούλου με το παιδικό LOL the brand, Περικλής Κονδυλάτος, Georgina Skalidi, Panos Apergis, το team της DreamWish, Γιώργος Παπαλέξης (ιδιοκτήτης του Οίκου Ζολώτας, ο οποίος σχεδιάζει αποκλειστικά για το DoitEco) και πλήθος άλλων προσώπων, οι οποίοι αντάλλαξαν τις απόψεις τους για την οικολογία, τη μόδα και την ανάπτυξη στην οποία μπορεί να συνεισφέρει.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν το ζεστό καλωσόρισμα που επεφύλαξαν οι καλεσμένοι στον Art Director του DoitEco project, τον Mustafa Sabbagh, ο οποίος ταξίδεψε από το Μιλάνο, ώστε  να εμπνευστεί από την Ελλάδα και να την αποτυπώσει με την  καλλιτεχνική του ματιά στις φωτογραφίες του και το οπτικοακουστικό υλικό που δημιούργησε.

Ξεχωριστή γευστική νότα έδωσε το πρωτότυπο και χαλαρωτικό tea wine cocktail του Lipton με φρέσκα μυρωδικά, το οποίο απόλαυσαν οι καλεσμένοι κατά τη διάρκεια του prive tea wine party.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ