Ford: Βραβεύει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η Ford υποστηρίζει το 1ο Women in Action event την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και βραβεύει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Στο 1ο Women in Action event, οι εκπρόσωποι 50 γυναικείων επιχειρήσεων, από διαφορετικούς κλάδους και τομείς, θα παρουσιάσουν το έργο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε όλους τους επισκέπτες, αξιοποιώντας μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν το δίκτυό τους. Ταυτόχρονα, η ευκαιρία αυτή είναι θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλες εκείνες τις γυναίκες που έχουν μια πρωτοποριακή και ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά δεν έχουν τολμήσει να την κάνουν πράξη.

Αυτήν ακριβώς την έμπνευση και την καινοτομία έρχεται να επιβραβεύσει η Ford Motor Ελλάς, κατά τη διάρκεια του Women in Action. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της εταιρείας “Voice of Women gets stronger and stronger”, μίας πρωτοβουλίας που προωθεί τη γυναικεία επιχειρηματικότητα ανά τον κόσμο, μία από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα αναδειχθεί από τους επισκέπτες της εκδήλωσης ως η καλύτερη επιχειρηματική ιδέα και θα κερδίσει το Βραβείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που έχει εξασφαλίσει ειδικά για την εκδήλωση η Ford Motor Ελλάς.

Την εκδήλωση θα υποστηρίξει ένα από τα πιο σύγχρονα μοντέλα της μάρκας, το Ford Fiesta που θα βρίσκεται live στον πολυχώρο The Hub Events, με σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για το νέο Ford Fiesta που συνδυάζει έξυπνες τεχνολογίες,  όπως τη νέα τεχνολογία MyKey που επιτρέπει στους γονείς νεαρών οδηγών να ρυθμίζουν την τελική ταχύτητα και να περιορίζουν την ένταση ήχου του ηχοσυστήματος,  με το ανανεωμένο design, μετατρέποντας την κάθε διαδρομή σε μία ασφαλή και απολαυστική εμπειρία.

Το Ford Fiesta μάλιστα θα είναι ο πρωταγωνιστής σε ειδικό βίντεο που ετοίμασαν οι διοργανώτριες 4moms.gr και το οποίο θα προβάλλεται στο χώρο του The Hub Events κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρέχοντας συμβουλές για την ασφάλεια των παιδιών στο αυτοκίνητο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Women in Action, η Ford Motor Ελλάς θα πραγματοποιήσει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μικρούς επισκέπτες. Σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, θα διεξαχθούν εικοσάλεπτα διαδραστικά προγράμματα για παιδιά 3-12 ετών, με θέμα την ασφάλεια και την προστασία τους όταν κινούνται στο δρόμο.

Το Women in Action συνδιοργανώνεται από το Jenny.gr  (http://www.jenny.gr/) το γυναικείο website που φέρει την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού και το 4moms.gr  (http://www.4moms.gr/) το blog που απευθύνεται σε όλες τις σύγχρονες μητέρες. Το 1ο Women in Action θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό και θα φιλοξενήσει σεμινάρια, shopping, συζητήσεις, συμβουλές, παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ