Bayer: Υποστηρίζει εκδήλωση για τον Διαβήτη

Ο Τομέας Διαβήτη της Bayer, πιστός στη δέσμευσή του για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με το σακχαρώδη διαβήτη, την πρόληψη και την αντιμετώπισή του, υποστηρίζει μια πρωτότυπη εκδήλωση που διοργανώνει η Κάρτα Διαβήτη υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.ΔΙ. (Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη), με βασικούς πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Στις 11 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικη Μαγεία», μέσα σε ένα μικρό Ροβανιέμι που θα στηθεί στο φουαγιέ του Νοσοκομείου. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για τους τρόπους αντιμετώπισης του σακχαρώδη διαβήτη και απευθύνεται τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μια παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, όπου εκτός της ενημέρωσης από εξειδικευμένους ομιλητές (διαβητολόγοι, διατροφολόγοι,ψυχολόγοι), θα υπάρχει πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους (όπως face painting, ζωγραφική, ενασχόληση με επιτραπέζιο παιχνίδι που πρωταγωνιστεί η Μελένια η φωκίτσα, μπαλόνια και άλλα) υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη παιδαγωγών. Οι δραστηριότητες, μέσω του παιχνιδιού, θα προσφέρουν ενημέρωση και, σίγουρα, χαρά και χαμόγελα σε όλους.

Ο Τομέας Διαβήτη της Bayer θα δηλώσει παρών με ενημερωτικό περίπτερο, όπου στελέχη του τμήματος θα ενημερώνουν σχετικά με την επόμενη γενιά συστημάτων αυτομέτρησης δίνοντας απλές καθημερινές συμβουλές και διανέμοντας υποστηρικτικό υλικό. Επίσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν το σάκχαρό τους με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ