Libero: Δωρεές σε οργανισμός & ιδρύματα

Η Liberο, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της για τα παιδιά έχοντας δωρίσει μέσα στη διετία 2012-2013 πάνω από 411.000 παιδικές πάνες Libero σε ΜΚΟ και ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα.

Η ενέργεια της δωρεάς προϊόντων σε οργανισμούς που βρίσκονται σε ανάγκη έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Η Libero ωστόσο αναγνωρίζοντας τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των ιδρυμάτων για βρεφικό εξοπλισμό αποφάσισε για τη χρονιά 2013 να μην προχωρήσει στη διοργάνωση του Libero Day, μίας ημέρας αφιερωμένης σε μωρά και γονείς,  αλλά να προσφέρει το κόστος οργάνωσης που προοριζόταν για αυτή την ημέρα σε προϊόν για να καλυφθούν ακόμη περισσότερες ανάγκες ιδρυμάτων και οργανισμών που φιλοξενούν μωρά και μικρά παιδάκια.

Λίγα μόνο από τα ιδρύματα που επωφελήθηκαν και δέχτηκαν τη δωρεά της Libero είναι τα:  Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, ΕΛΕΠΑΠ, Βρεφονηπιακός Σταθμός “Ίδρυμα Επαμεινώνδα Βοσυνιώτη”, “Παιδί και Οικογένεια”, Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση Προσώπων με Νοητική Υστέρηση “Το Πέταγμα”, Γαλήνη των ΑΜΕΑ, φορέας ψυχικής και κοινωνικής υποστήριξης ΑΜΚΕ “ΠΥΞΙΔΑ”, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ), Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ανάπτυξης Συνεργασίας & Πολιτισμού ΜΚΟ, Μέριμνα αναπήρων “Η Γαλήνη”, γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών και Εθελοντές του Κόσμου.

Η Μαρία Σαμπανίδου, Brand Manager της Libero, δήλωσε σχετικά: «Για όλους εμάς στη Libero κινητήριος δύναμη είναι τα χαμόγελα των μικρών παιδιών και των γονιών τους, και όσο περνάει από το χέρι μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διευκολύνουμε τις ζωές τους και να ικανοποιούμε τις βασικές τους ανάγκες. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και είναι υποχρέωση όλων μας να τα βοηθάμε και να βάζουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ