Μινέρβα: Προσφέρει χρήματα για θέρμανση σε σχολεία

Προσανατολισμένη σε στρατηγικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η βιομηχανία τροφίμων Μινέρβα ΑΕ εδώ και χρόνια δεσμεύεται απέναντι στην κοινωνία να υποστηρίζει ευαίσθητους κοινωνικά τομείς. Ιδίως σήμερα, που η οικονομική κρίση καθιστά την κοινωνική αλληλεγγύη ουσιαστική αξία ζωής, στέκεται στο πλευρό των παιδιών και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Μινέρβα πραγματοποιεί μια μεγάλη ευχή, για λιγότερα σχολεία με πρόβλημα θέρμανσης.

Σε συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, η Μινέρβα προσφέρει τα χρήματα για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης για 15 σχολεία με σοβαρό πρόβλημα. Πρόκειται για νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Κοζάνης, Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Παράλληλα, η Μινέρβα στηρίζει το έργο Μη Κυβερνητικών Οργανισμών και φορέων που δρουν υπέρ ευπαθών κοινωνικά ομάδων και παιδιών σε ανάγκη, μεταξύ των οποίων σύλλογοι φίλων ατόμων και παιδιών σε ανάγκη και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η εταιρεία και οι εργαζόμενοί της πρόσφεραν χρήματα, δώρισαν τρόφιμα και συγκέντρωσαν προϊόντα για οργανισμούς όπως η ActionAid, το Χαμόγελο του Παιδιού, η Κιβωτός του Κόσμου, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φίλυρο καθώς και σχολεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ