Ξεκινά η νέα εκστρατεία ECOMOBILITY

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποδοχής συμμετοχών στο τέλος Νοεμβρίου, από Γυμνάσια της χώρας, που έχουν ξεκινήσει τη μελέτη των προβλημάτων στις πόλεις τους, για τα οποία θα προτείνουν λύσεις, στη διάρκεια των εκδηλώσεων της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2013-14, που θα υλοποιηθούν στο δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου.

Στη φετινή πρόσκληση του ECOCITY ανταποκρίθηκαν Διευθυντές και Καθηγητές Γυμνασίων από 30 πόλεις της χώρας, που θα συντονίσουν τις εργασίες των εφήβων που θα μελετήσουν τις συνθήκες κυκλοφορίας στην πόλη τους και τις συνήθειες μετακίνησης των συμπολιτών τους, με το βλέμμα στην ανάδειξη των πράσινων μεταφορών.

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, στο Κτήριο «Κωστής Παλαμάς» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το ECOCITY και οι Επιστημονικοί Φορείς που συνεργάζονται στην υλοποίηση της Εκστρατείας, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης θα ανακοινωθούν οι Πόλεις, τα Γυμνάσια που συμμετέχουν, τα Επιστημονικά Ιδρύματα και οι Οργανισμοί που συστρατεύθηκαν, καθώς και οι Επιχειρήσεις που στηρίζουν την Εκστρατεία.

Η διοργάνωση της νέας περιόδου τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, καθώς και του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

Πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία, μπορείτε να πάρετε με επίσκεψη στον ειδικό δικτυακό τόπο που έχει δημιουργήσει το ECOCITY στη διεύθυνση www.ecomobility.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ