Στήριξη Ολυμπιακού στο Χαμόγελο του Παιδιού

Το Σπίτι του Καρέα είναι ένα από τα πολλά σπίτια που διαθέτει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για να φιλοξενεί τα παιδιά που δεν μπορούν ή δεν πρέπει να μένουν στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, μαζί με τον προπονητή τους, τον υπεύθυνο της Σχολής, κ. Γιώργο Αγγελάκη και το στέλεχος της Διεύθυνσης Ακαδημίας ποδοσφαίρου, κ. Βασίλη Νάνο, έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τα 29 παιδιά που φιλοξενεί το συγκεκριμένο σπίτι και περιηγήθηκαν στους χώρους του.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Βασίλης Τοκάκης και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, κα. Κατερίνα Μυλωνά. Ο κ. Τοκάκης παρέδωσε το χρηματικό ποσό που θα ενισχύσει την προσπάθεια του οργανισμού και τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός μας ο κ. Μαρινάκης, έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Να ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη οικογένεια, είναι ένα ενεργό κομμάτι της κοινωνίας. Για εμάς και τα παιδιά μας η σημερινή επίσκεψη είναι πολύ σημαντική. Είναι ένα μάθημα ζωής. Θεωρούμε ότι με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά μας θα γίνουν, όχι μόνο καλύτεροι αθλητές, αλλά και καλύτεροι άνθρωποι. Κι αυτός είναι ο στόχος μας: τα παιδιά του Ολυμπιακού να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι. Να γίνουν σωστά μέλη της κοινωνίας. Να γνωρίζετε ότι είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ