Γιώτης: Προσφορά στην Κιβωτό του Κόσμου

Η «Αποστολή …αγάπης» της Γιώτης με τη βοήθεια των φίλων της στη σελίδα της στο Facebook συγκέντρωσε χρήματα για τις ανάγκες της Κιβωτού του Κόσμου. Η ενέργεια έτρεξε από τις αρχές Δεκεμβρίου και για κάθε δώρο που έστελναν οι φίλοι της σελίδας 0,50€ πήγαιναν στην Κιβωτό. Η αποστολή συγκέντρωσε 4.879,50€ και η Γιώτης διπλασιάζοντας το ποσό προσέφερε 10.000€. Η παράδοση της επιταγής έγινε την Παρασκευή 10/01/2014 με πολλά χαμόγελα και αγάπη για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η ΓΙΩΤΗΣ πρόσφερε κεράσματα στα παιδιά ενώ ακολούθησε και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου. Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ δήλωσε: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, οι επιχειρήσεις να στηρίζουν και να βοηθούν το έργο φορέων και ιδρυμάτων, όπως της Κιβωτού του Κόσμου, που με τόση συνέπεια και αδιάκοπο αγώνα προσφέρει φροντίδα και αγάπη σε τόσα πολλά παιδιά που την έχουν ανάγκη».

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΓΙΩΤΗΣ, που διαχρονικά το ΠΑΙΔΙ αποτελεί κεντρικό πυλώνα του. Επιπλέον η ΓΙΩΤΗΣ, την περίοδο των εορτών, στήριξε  το έργο των Γιατρών του Κόσμου, καθώς και την εκστρατεία «Όλοι μαζί μπορούμε», προσφέροντας προϊόντα διατροφής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ