Αθηναϊκή: Βεβαίωση για το πρότυπο ISO 26000

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα και μεταξύ ελάχιστων στην Ευρώπη που βεβαιώθηκε ότι ακολουθεί το διεθνές πρότυπο ISO 26000 ως πλαίσιο ενσωμάτωσης των αρχών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στη λειτουργία της. Η επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε από τον ανεξάρτητο διεθνή Φορέα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA HELLAS.

Αναλυτικότερα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία βεβαιώθηκε ότι καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις, στις εξής 7 σημαντικές θεματικές ενότητες της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως ορίζονται στο Πρότυπο: Εταιρική Διακυβέρνηση και Οργάνωση της Εταιρίας, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Εργασιακές Πρακτικές, Προστασία Περιβάλλοντος, Δίκαιες Πρακτικές Λειτουργίας στην Αγορά, Θέματα Καταναλωτών, Συμμετοχή και Ανάπτυξη των Τοπικών Κοινωνιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Ζωούλλης Μηνά, δήλωσε σχετικά: «Για όλους εμάς στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι μεγάλη επιβράβευση και πηγή χαράς, το γεγονός πως είμαστε η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που βεβαιώθηκε ότι ακολουθεί το διεθνές πρότυπο ISO 26000. Έχοντας συμπληρώσει 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, επενδύουμε σε προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας που εξασφαλίζουν όφελος και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για όλους τους συμμετόχους μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση και τα επόμενα χρόνια, με στόχο να παράγουμε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA HELLAS, κ. Γιάννης Καλλιάς με αφορμή την επιθεώρηση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας βάσει του προτύπου ISO 26000, επισήμανε: «Θερμά Συγχαρητήρια στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία που ξεχωρίζει και πρωτοπορεί, ούσα η πρώτη εταιρία πανελλαδικά που επιθεωρήθηκε για την ορθή υιοθέτηση του διεθνούς οδηγού για την εταιρική κοινωνική ευθύνη ISO 26000. Συγχαρητήρια στην εταιρία και στους ανθρώπους της, που με το έργο τους αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευσή τους σε όλα τα επίπεδα για την αειφόρο ανάπτυξη και την κοινωνική υπευθυνότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ