Στην International Green Week η Ελλάδα

Τη συμμετοχή 32 ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και αγροτικών προϊόντων στην έκθεση International Green Week του Βερολίνου, εξασφάλισαν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την εταιρία μέλος Boulevard Media. Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της σε δύο ημέρες και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιανουαρίου.

Οι εν λόγω επιχειρήσεις θα βρουν μια ακόμη προοπτική εξαγωγών και οικονομικής ανάπτυξης συμμετέχοντας στο ομαδικό περίπτερο της Ελλάδας, το οποίο ανέρχεται σε 450 τετραγωνικά μέτρα. Η International Green Week αποτελεί μια μεγάλη γιορτή που ταιριάζει απόλυτα στους Έλληνες παραγωγούς και βιοτέχνες, καθώς συνδυάζει τις εμπορικές επαφές με τις πωλήσεις και φέρνει σε απευθείας επαφή τον παραγωγό με τον τελικό καταναλωτή.

Η ελληνική συμμετοχή τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, καθώς και του ΕΟΤ, ενώ υποστηρίζεται από την Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο.

Το ελληνικό περίπτερο πρόκειται να επισκεφθούν ο Κοινοβουλευτικός Υπουργός και Συντονιστής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης Hans-Joachim Fuchtel, o Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Α. Τσαυτάρης και ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου κ. Δ. Μελάς, καθώς και εκπρόσωποι της Ελληνικής Πρεσβείας και του ΕΟΤ.

Από τη γερμανική πλευρά τους Έλληνες εκθέτες θα συναντήσουν επίσης ο κ. Dr. Hans-Peter Friedrich από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης της Γερμανίας, ο Δήμαρχος του Βερολίνου κ. Klaus Wowereit, ο Πρόεδρος των Γερμανών Αγροτών κ. Joachim Rukwied, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών κ. Jürgen Abraham, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου κ. Dr. Christian Göke και η Γενική Διευθύντρια του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου κα Ingrid Maaß.

Τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα 1.2α του Εκθεσιακού Κέντρου του Βερολίνου, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου ώρα 12:00 και θα δώσουν «γεύση Ελλάδος» στη γερμανική πρωτεύουσα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Χορηγός των εγκαινίων είναι και ο Όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ