Lidl Hellas: Προσφορά στο Χαμόγελο του Παιδιού

Σε συνέχεια της περσινής δράσης της Lidl Ελλάς, στο πλαίσιο της οποίας συγκεντρώθηκαν 84.927 Ευρώ για την ενίσχυση των Κέντρων Στήριξης Παιδιών με προβλήματα Διαβίωσης που λειτουργεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία συνέβαλε τη χρονιά αυτή στη λειτουργία του σπιτιού του ΜΚΟ, στο Αίγιο.

Η Lidl Hellas, σε μια εκδήλωση αγάπης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στο χώρο εκδηλώσεων του Μουσείου της Ακρόπολης, προσέφερε επιταγή 100.000 Ευρώ στον Οργανισμό «Χαμόγελο του παιδιού», ώστε το ποσό να διατεθεί για τη λειτουργία του σπιτιού στο Αίγιο. Από τις 10 Ιουλίου 2013, λειτουργεί μερικώς το Σπίτι, συγκεκριμένα σε λειτουργία έχει τεθεί μόνο το κεντρικό κτίριο και το κτίριο των μωρών.

Η φιλανθρωπική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε από 18 Νοεμβρίου 2013 έως και τέλη του προηγούμενου έτους έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της Lidl να προμηθευτούν από όλα τα καταστήματά της, χριστουγεννιάτικα προϊόντα deluxe, συμβάλλοντας άμεσα στη στήριξη του Οργανισμού. Από την πώληση κάθε μεμονωμένης συσκευασίας διατέθηκε από την Lidl Hellas το ποσό των 5 λεπτών στο ΧτΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ