AXA: Στηρίζει την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων

Η Εθελοντική Ομάδα της ΑΧΑ έχει εγκαταστήσει στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας «Κουτιά Αγάπης / Love CAN», προσκαλώντας με αυτό τον τρόπο τους ανθρώπους της να χαρίσουν ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη, είδη προσωπικής υγιεινής και άλλα μη ευπαθή προϊόντα σε όσους τα χρειάζονται.

Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας της ΑΧΑ επέλεξαν τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για να διαθέσουν 50 κούτες με ρούχα που έχουν ήδη συγκεντρωθεί από την προσφορά των εργαζομένων.

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων έχει στελεχωθεί με καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση δεκάδες άπορες οικογένειες, στην πλειοψηφία τους τρίτεκνες και πολύτεκνες προσφέροντάς τους φαγητό, τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η δημιουργία και η διατήρηση των παραπάνω δομών θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο.

Η ΑΧΑ επιθυμεί να διαδραματίζει έναν θετικό ρόλο στην κοινωνία, στηρίζοντας υπεύθυνα την ευρύτερη περιοχή των δήμων Κερατσινιού, Περάματος και Δραπετσώνας. Στο πλαίσιο αυτό έχει αναλάβει επιπλέον την καθημερινή σίτιση του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου για 2η χρονιά και συμμετέχει στη δράση «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του σχολείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ