Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Δωρεά δενδρυλλίων στη Ρόδο

Στη δωρεά 60 δενδρυλλίων κατηγορίας Golden Crest στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προχώρησαν τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, στo πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Τα δενδρύλλια, τα οποία βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο των νοσοκομείων κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, παραδόθηκαν στο Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου Α.Ε με σκοπό τη δενδροφύτευσή τους στις περιοχές του νησιού της Ρόδου που επλήγησαν από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι 2013.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτιος Χατζηδιάκος ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ για την προσφορά και τόνισε ότι: «Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ έχει επανειλημμένως συνεισφέρει, μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, στην πρόοδο και στην ευημερία της ελληνικής κοινωνίας, και έχει αποδείξει την ευαισθησία του σε ό, τι αφορά τις ανθρώπινες αξίες, τον πολιτισμό και την προστασία του περιβάλλοντος. Τα δένδρα θα φυτευτούν, κατόπιν συνεννοήσεως με την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ρόδου και τους γεωπόνους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στον ορεινό όγκο του Προφήτη Ηλία, όπου υπάρχουν οι δημοτικές κατασκηνώσεις. Ο ορεινός όγκος του Προφήτη Ηλία, ως το υψηλότερο σημείο του νησιού της Ρόδου, κρίνεται ως η καταλληλότερη τοποθεσία, προκειμένου τα προσφερόμενα δενδρύλλια να ευδοκιμήσουν».

Από την πλευρά της η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κα Αρετή Σουβατζόγλου επισήμανε: «Βασική μας μέριμνα εκτός από τη συνεχή προστασία της υγείας, δημόσιας ή ιδιωτικής, είναι και η φροντίδα και βιωσιμότητα του περιβάλλοντος, που αποτελούν δύο από τις πιο ξεκάθαρες δεσμεύσεις του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Με γνώμονα την ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον, ευελπιστούμε ότι η προσφορά μας θα δώσει μια νέα πνοή στις πληγείσες περιοχές της Ρόδου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ