Adecco: Η 5η έκδοση του προγράμματος Win4Youth

Η Adecco συνεχίζει και το 2014 το πρόγραμμα Win4Youth, μία παγκόσμια πρωτοβουλία με σκοπό να βοηθήσει νέους ανθρώπους που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση να αποκτήσουν καλύτερες ευκαιρίες πρόσβασης στην αγορά εργασίας. Στόχος για τη φετινή χρονιά είναι οι εργαζόμενοι της Adecco σε όλο τον κόσμο να συγκεντρώσουν 2 εκατομμύρια χιλιόμετρα έως το τέλος του χρόνου κάνοντας ποδήλατο προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για πέντε διαφορετικούς φορείς.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της Adecco σε ολόκληρο τον κόσμο θα συμμετάσχουν σε αθλητικές ενέργειες, ενωμένοι για έναν σημαντικό σκοπό που αντιπροσωπεύει τις εταιρικές αξίες της Adecco. Στον ελεύθερό τους χρόνο, οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και οι πελάτες της Adecco θα διανύσουν χιλιόμετρα με τα ποδήλατά τους και θα τα μετατρέψουν σε εταιρική δωρεά σε ιδρύματα με κύρια δράση την υποστήριξη νέων, οι οποίοι βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, να εισέλθουν με επιτυχία στην αγορά εργασίας.

Αυτόν τον χρόνο,  η δωρεά που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθεί σε ιδρύματα στην Αργεντινή, την Καμπότζη, την Ιταλία, την Πολωνία, και την Πορτογαλία. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι της Adecco θα αφιερώσουν χρόνο ως εθελοντές για να υποστηρίξουν τους φορείς που επιλέχθηκαν στην καθημερινή τους λειτουργία και να τους προσφέρουν την εξειδίκευσή τους στον τομέα της εργασίας.

Από την έναρξη του προγράμματος το 2010, έχουν πραγματοποιηθεί χιλιάδες αθλητικές διοργανώσεις Win4Youth σε παραπάνω από 60 χώρες. Οι διοργανώσεις αυτές  αποτελούν το όχημα για τη συγκέντρωση χρημάτων για προγράμματα απασχόλησης και ανάπτυξης νέων σε ολόκληρο τον κόσμο: Το συνολικό ποσό που έχει δοθεί στους επιλεχθέντες φορείς από το 2010 έως το τέλος του 2013 ξεπερνά το  ένα εκατομμύριο ελβετικά φράγκα.

Μετά την τενίστρια Kim Clijsters το 2010, τον Eddy Merckx το 2011, τον Marc Herremans το 2012 και την Florence Gravellier το 2013, ο πνευματικός πατέρας του Win4Youth για το 2014 θα είναι ο Alex Zanardi, Ιταλός πρώην πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτων και χρυσός Παραολυμπιονίκης  στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Η Adecco είναι περήφανη που ένας τόσο σπουδαίος πρωταθλητής στον αθλητισμό και στη ζωή θα επιβλέψει τις προσπάθειες του προγράμματος.

Τον Αύγουστο, εβδομήντα πρεσβευτές του Win4Youth για ακόμα μια χρονιά θα πάρουν μέρος στην ετήσια κορύφωση του προγράμματος. Η πρόκληση που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν είναι μια ποδηλατική ανάβαση 18 χιλιομέτρων στο Col du Tourmalet στα Πυρηναία Όρη της Γαλλίας, που αποτελεί τμήμα της διαδρομής του Tour de France. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν υπό την έμπειρη καθοδήγηση επαγγελματιών προπονητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ