Οι δράσεις ‘Από Καρδιάς’ της Mondelez

Η προσφορά των εθελοντών της εταιρείας συνέβαλε στην υλοποίηση ενεργειών που υποστηρίζουν το έργο οργανισμών και φορέων, με χρηματικές χορηγίες, προσφορά προϊόντων και συγκέντρωση ειδών ένδυσης, φαρμάκων κ.α.

Συγκεκριμένα, το 2013 υποστηρίχθηκαν οργανισμοί και φορείς με χορηγίες συνολικά 22 τόνων σε προϊόντα και 190.000 ευρώ σε αξία. Μεταξύ αυτών είναι η Τράπεζα Τροφίμων, το Χαμόγελο του Παιδιού, η Αγκαλιά, Κοινωνικά Παντοπωλεία, το Συσσίτιο Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, η ΜΚΟ PRAKSIS κ.α.

Παράλληλα, με τη συμβολή των εθελοντών εργαζομένων της Mondelez, συγκεντρώθηκαν χιλιάδες είδη – ρούχα, παιχνίδια, φάρμακα, σχολικά είδη κ.α. – για τα παιδιά και άλλες ομάδες που έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων συνεργασίας με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, ενισχύθηκε το εκπαιδευτικό έργο του με προγράμματα όπως εκπαιδευτικές επισκέψεις στο Εργοστάσιο Σοκολατοποιΐας Παυλίδη και έκθεμα στο Μουσείο για την ισορροπημένη διατροφή και άσκηση: ‘Ανακαλύπτω τον Εαυτό μου’ – Πώς κινούμαι;

Η εταιρεία συμμετείχε επίσης στην πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στα Σχολεία ‘Σκέφτομαι και Τρώω’.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία συμβάλει στο έργο της οργάνωσης PRAKSIS και το πρόγραμμα ‘Συν στο Πλην’ που στηρίζει οικογένειες με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, ενώ οι εργαζόμενοί της συμμετείχαν στους αγώνες σκυταλοδρομίας Corporate Relay Run για τους σκοπούς της οργάνωσης Μαζί για το Παιδί καθώς και στον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στην εβδομάδα εθελοντισμού του Οκτωβρίου, όπου πάνω από 100 εργαζόμενοι της εταιρείας άνοιξαν τα χέρια και τις καρδιές τους σε 65 οικογένειες του προγράμματος ‘Συν στο Πλην’ και γέμισαν παιδικά χαμόγελα τα Σαββατοκύριακα του μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ