Μέχρι 1/3 η προθεσμία για το Βραβείο Επιχειρηματικότητας

Ένας έως πέντε επιχειρηματίες στην Ελλάδα θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να λάβουν ως έπαθλο χρηματοδότηση 700.000 ευρώ, καθώς επίσης και επιχειρηματική καθοδήγηση και υποστήριξη.

Τον Νοέμβριο του 2013, το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα βράβευσης του 2014 και μέσα σε διάστημα δύο μηνών έχουν υποβληθεί συνολικά πάνω από 150 επιχειρηματικές ιδέες, οι οποίες θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή του Βραβείου.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας αποτελεί έναν θεσμό που υποστηρίζεται από τον Όμιλο Libra, για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, και έχει ως στόχο την τόνωση του επιχειρηματικού πνεύματος και τη στήριξη των πλέον υποσχόμενων νέων επιχειρήσεων της Ελλάδας, ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα περίοδο της κοινωνικο-οικονομικής κρίσης. Ο συγκεκριμένος θεσμός απευθύνεται τόσο σε έμπειρους, όσο και σε νέους επιχειρηματίες στη Ελλάδα, των οποίων τα επιχειρηματικά σχέδια χαρακτηρίζονται από καινοτομία, προοπτική δημιουργίας θέσεων εργασίας, χρηματοοικονομική πειθαρχία και βιωσιμότητα.

Μεταξύ των υποστηρικτών του θεσμού είναι οι εταιρείες Jalouise Pty Ltd από την Αυστραλία, η Τράπεζα Πειραιώς, το Δικηγορικό Γραφείο Λυκουρέζου, η εταιρεία Antidote Creative Studio, η εταιρεία People for Business και το δημιουργικό γραφείο S & Team.

Προϋπόθεση της βράβευσης είναι οι διαγωνιζόμενοι να έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα και να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι οι ίδιοι και η εταιρεία που θα εκπροσωπήσουν θα δραστηριοποιηθούν με έδρα την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, απαιτείται  τα βασικά στελέχη της νέας επιχείρησης (όχι υποχρεωτικά όλοι οι εργαζόμενοι) να εργάζονται στην Ελλάδα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2014 θα γίνονται δεκτές έως την 1η Μαρτίου, μέσω της ιστοσελίδας του Βραβείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hellenicaward.com.

Τα ονόματα των φιναλίστ θα ανακοινωθούν δημοσίως τον Απρίλιο του 2014, ενώ οι νικητές θα αναδειχθούν και θα βραβευθούν τον Μάιο του 2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ