Η Mondelez Hellas στηρίζει το Business Talents 2014

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός σχετίζεται με την προαγωγή και ανάπτυξη των δεξιοτήτων των νέων ανθρώπων. Η Mondelez International αναγνωρίζει τη σημασία των διαδραστικών αυτών εμπειριών για την εμπέδωση των γνώσεων των φοιτητών και επιχειρεί να τους εφοδιάσει με αυτοπεποίθηση και ενεργητικότητα.

Ως επιβράβευση των προσπαθειών αυτών, η Mondelez Hellas θα προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης (internships) με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.  Για τις θέσεις αυτές οι διακριθέντες συμμετέχοντες θα επιλεγούν μετά από συνέντευξη και αξιολόγηση και ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας και τα ενδιαφέροντα των διακριθέντων.

Σημειώνεται πως τo BUSINESS TALENTS, είναι ο πρωτοποριακός διαγωνισμός για Φοιτητές, με χρήση Επιχειρηματικού Προσομοιωτή 3ης γενιάς, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την PRAXISMMT, διεθνή εταιρία με ηγετική θέση εδώ και 40 χρόνια, στην ανάπτυξη λογισμικού προσομοιωτών (simulators) και συστημάτων αναπαράστασης της αγοράς. Οι φοιτητές, θα διοικήσουν τη δική τους  εικονική ‘εταιρεία’, σε πραγματικές συνθήκες μιας αγοράς σε ανταγωνισμό, στο Διαδίκτυο (Φεβρουάριο – Μάιο 2014) και σε έναν ‘ζωντανό‘ Τελικό, στις 7 Ιουνίου, στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ