WIND: Παράταση για Κεφαλονιά & Ιθάκη

Οι προσφορές της WIND είναι οι ακόλουθες:

•    για τους πελάτες συμβολαίου κινητής WIND, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις, η εταιρεία προσφέρει Δωρεάν το πάγιο του επόμενου μήνα (Φεβρουάριος)
•    στους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας WIND, ιδιώτες και επιχειρήσεις, προσφέρεται Δωρεάν ένα μηνιαίο πάγιο
•    στους κατόχους καρτοκινητής WIND F2G ή κάρτας Q ως τις 28/02/14 προσφέρεται Δωρεάν χρόνος ομιλίας αξίας 1500 λεπτών.

Σε περίπτωση που αιτηθούν προσωρινή διακοπή της τηλεφωνικής τους σύνδεσης μέχρι 31/3/2014, η WIND δεν θα χρεώσει τα τέλη διακοπής ως 6 μήνες. Όσοι πελάτες σταθερής τηλεφωνίας WIND διέμεναν σε κτίσματα που κρίθηκαν ακατάλληλα για χρήση δε θα χρεωθούν τέλη μεταφοράς της γραμμής στο νέο χώρο διαμονής τους.

Σε ό,τι αφορά τη χρήση του δικτύου της WIND στις περιοχές, η λειτουργία του συνεχίζεται απρόσκοπτα και η διαθεσιμότητά του παραμένει σε υψηλότατο επίπεδο. Παρά το γεγονός ότι η ζήτηση των υπηρεσιών κινητής έχει επανέλθει σε ομαλά επίπεδα ύστερα από την κορύφωση (+450%) την ημέρα του σεισμού, τεχνικό κλιμάκιο της WIND παραμένει στην Κεφαλονιά παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις στην περιοχή. Σημειώνεται ότι στην Κεφαλονιά έχει σταλεί και αυτοκινούμενος σταθμός βάσης ο οποίος είναι stand–by και θα τεθεί σε συμπληρωματική λειτουργία αν παραστεί ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ