EuroCharity: Κλιματικά ουδέτερη λειτουργία

Σε συνεργασία με την Green Evolution, εταιρεία – μέλος της EuroCharity, υπολογίστηκε βάσει διεθνών προτύπων το ανθρακικό αποτύπωμα λειτουργίας της εταιρείας, από 1/9/2011 έως 15/5/2012, και οι εκπεμπόμενοι ρύποι οι οποίοι υπολογίστηκαν στους 9 tCO2eq, αντισταθμίστηκαν πλήρως σύμφωνα με τους κανόνες του CO2 Neutral Seal. Η αντιστάθμιση ρύπων πραγματοποιήθηκε μέσω του έργου Hsikou Hydro Power Project στην Ταϊβάν, ενώ τα υψηλής ποιότητας δικαιώματα άνθρακα που χρησιμοποιήθηκαν έχουν επαληθευθεί μέσω του VCS – Verified Carbon Standard.

Η EuroCharity έχει ήδη προβεί στην ανθρακική ουδετεροποίηση των Ιστοσελίδων www.eurocharity.gr και www.eurocharity.eu, ενώ προχώρησε στον υπολογισμό του ανθρακικού αποτυπώματος και στην αντιστάθμιση των εκπεμπόμενω ρύπων της έκδοσης EuroCharity Yearbook «Leadership for Sustainability».

Τέλος, οι πηγές των εκπομπών βρίσκονται σε διαρκή παρακολούθηση από την εταιρεία πιστοποίησης, έτσι ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες περαιτέρω μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ