Μέλος του CEV το Volunteer4Greece

Η πλατφόρμα Volunteer4Greece είναι ο πρώτος Ελληνικός οργανισμός που γίνεται επίσημα μέλος της πανευρωπαϊκής αυτής προσπάθειας, συνδέοντας τους Έλληνες εθελοντές και οργανισμούς με ένα ενεργό ανθρώπινο Ευρωπαϊκό δίκτυο, που σαν στόχο έχει την ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης μέσα από την ενεργοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών.

Η κ. Gabriella Civico, Γενική Διευθύντρια του CEV, δήλωσε σχετικά: “Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Εθελοντισμού είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στο δίκτυό του το Volunteer4Greece, ως πλήρες μέλος. Όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, έτσι και οι Έλληνες είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους και να προασπίσουν αξίες, όπως η αλληλεγγύη, που βρίσκονται στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής ιδέας. Καλωσορίζουμε θερμά το πρώτο μας μέλος από την Ελλάδα, το οποίο συμπίπτει  χρονικά και με την Ελληνική Προεδρία της ΕΕ και το θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας και να εντάξουμε την πολύτιμη συμβολή του Volunteer4Greece στο έργο μας, καθώς και των Οργανισμών και των εθελοντών που βρίσκονται στο δίκτυό του”.

Η Μυρτώ Παπαθάνου, συν-ιδρύτρια του Volunteer4Greece, προσθέτει με τη σειρά της: “Με την συμμετοχή μας στο CEV και μέσω της ενεργής συνεργασίας μας με τα υπόλοιπα μέλη διαφορετικών χωρών προσδοκούμε να λάβουμε και να με την σειρά μας να περάσουμε στις ΜΚΟ της χωράς μας σημαντική τεχνογνωσία σε θέματα διαχείρισης και αξιοποίησης εθελοντών σε κάθε επίπεδο. Παράλληλα, ελπίζουμε να συνεισφέρουμε με την εμπειρία μας στο δίκτυο  των μελών του CEV και τέλος να φέρουμε στο προσκήνιο μια σειρά από χρόνια θέματα που αφορούν το πλαίσιο του εθελοντισμού στην Ελλάδα, που χρειάζονται επίλυση”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ