Παράταση για τον Διαγωνισμό Business Talents

Η παρατεταμένη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου σε αρκετά Πανεπιστήμια και άλλα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς η αυξημένη συμμετοχή, οδήγησε σε παράταση της προθεσμίας Εγγραφών στον Φοιτητικό Διαγωνισμό BUSINESS TALENTS με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή έως τις 24 Φεβρουαρίου. Η πρόσβαση στον προσομοιωτή θα είναι εφικτή από τις 25 Φεβρουαρίου.

To BUSINESS TALENTS θα προσφέρει στους Φοιτητές την εμπειρία διοίκησης της εικονικής τους εταιρείας σε πραγματικές συνθήκες μιας αγοράς σε ανταγωνισμό.

Ο διαγωνισμός θα ‘τρέξει’ στο Διαδίκτυο έως αρχές Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουνίου, στην Αθήνα. Μέσω του διαγωνισμού BUSINESS TALENTS, χιλιάδες φοιτητές, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν χωρίς οικονομική ή άλλη υποχρέωση έναν εξελιγμένο Επιχειρηματικό Προσομοιωτή 3ης γενιάς, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την PRAXISMMT.

Ο διαγωνισμός υλοποιείται με την υποστήριξη της Mondelez Hellas, στo πλαίσιo της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, προς την νεολαία και την εκπαίδευση.

Πέρα από την εμπειρία Διοίκησης της εικονικής τους επιχείρησης, οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν χρηματικά Βραβεία, Υποτροφίες του ALBA και Θέσεις πρακτικής άσκησης από την Mondelez Hellas, ενώ όλοι οι φιναλίστ θα λάβουν Δίπλωμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ