ΟΠΑΠ: Σημαντική προσφορά σε 15 Ορφανοτροφεία

Το «Δέντρο των Φιλιών» της ΟΠΑΠ, συγκέντρωσε 150.000 ευρώ για την υποστήριξη  15 Ορφανοτροφείων που φιλοξενούν 618 παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Πενήντα χιλιάδες άνθρωποι ενεργοποιήθηκαν από την Χριστουγεννιάτικη αυτή πρωτοβουλία, αγκάλιασαν το σκοπό και «χάρισαν» το φιλί τους για την ενίσχυση των Ορφανοτροφείων.

Η ΟΠΑΠ εκπληρώνει την υπόσχεσή της και προσφέρει το ποσό των 100.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε δύο ευρώ για κάθε ένα από αυτά τα φιλιά. Τον σκοπό της ΟΠΑΠ ενίσχυσε η δωρεά 50.000 ευρώ του υπερτυχερού του τζάκποτ της κλήρωσης στις 16 Ιανουαρίου, ο οποίος κέρδισε και το Χριστουγεννιάτικο μπόνους.

Με το συνολικό ποσό των 150.000 ευρώ, η ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις επείγουσες εκκλήσεις για τεχνολογικό εξοπλισμό και είδη ρουχισμού 15 Ορφανοτροφείων της χώρας με βεβαιωμένες ανάγκες. Τα χρήματα θα κατανεμηθούν ισομερώς σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στα Ιδρύματα, ενώ μια ομάδα εργαζομένων της ΟΠΑΠ θα επισκέπτεται κάθε ένα από τα Ορφανοτροφεία προκειμένου να διασφαλίσει την αποτελεσματική παράδοσης της δωρεάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ