Συνεργασία της B-M με τη G(irls)20

Η παγκόσμια οργάνωση που λειτουργεί στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας με σκοπό την οικονομική χειραφέτηση κοριτσιών και γυναικών σε όλο τον κόσμο, G(irls)20, ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με την Burson-Marsteller, σε θέματα media και επικοινωνίας.

H G(irls)20 είναι σχεδιασμένη με βάση την αρχιτεκτονική του G20, σαν ένα ετήσιο φόρουμ για διεθνή συνεργασία και λήψη αποφάσεων, ενώ φέρνει κοντά μία απεσταλμένη από κάθε χώρα της G20, καθώς και αντιπροσώπους από την Ευρωπαϊκή και Αφρικανική Ένωση, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και την περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής.

Η Burson-Marsteller εντάσσεται στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών από τον ιδιωτικό τομέα, κυβερνήσεων και οργανώσεων κοινωνικής επιχειρηματικότητας, που υποστηρίζουν την Συνάντηση Κορυφής της G(irls)20, ώστε να αποτελέσει μία παγκόσμια πλατφόρμα για την προώθηση της πλήρους συμμετοχής κοριτσιών και γυναικών σε όλο τον κόσμο μέσω της οικονομικής και πολιτικής τους χειραφέτησης.

«Είμαι περήφανος που δουλεύουμε με την G(irls)20, μια δυναμική πρωτοβουλία που βασίζεται στις αυξανόμενες ενδείξεις ότι η χειραφέτηση των κοριτσιών και γυναικών έχει σημαντική επιρροή στην οικονομική ανάπτυξη» δήλωσε ο  Don Baer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Burson-Marsteller. «Ένα κεντρικό στοιχείιο της δέσμευσης της Burson-Marsteller που προκύπτει από το νέο της positioning “Being More” είναι να χτίζει δυναμικές συνεργασίες που ενθαρρύνουν διαλόγους ικανούς να αλλάξουν τον κόσμο. Η συνεργασία μας με την G(irls)20  αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της δέσμευσης».  

«Η οργάνωση G(irls)20 έχει σκοπό να κινητοποιήσει κορίτσια και νεαρές γυναίκες, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Σε συνεργασία με άλλες οργανώσεις κοινωνικής επιχειρηματικότητας και τον ιδιωτικό τομέα, σχεδιάζουμε καινοτόμες λύσεις προκειμένου αυτές να εξεταστούν από τους ηγέτες της G20» δήλωσε η Farah Mohamed, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της G(irls)20. «Η συνεργασία μας με την Burson-Marsteller θα μας βοηθήσει να κάνουμε τις φωνές των νεαρών γυναικών να ακουστούν. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό βήμα για να χτιστεί μια παγκόσμια οικονομία που δεν θα αποκλείει κανέναν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ