Hard Rock: Προσφορά στο City of Hope

Η Hard Rock International εμπνέει τους θαυμαστές να έρθουν πιο κοντά μεταξύ τους και να αγκαλιάσουν τη νέα signature series του Hard Rock. Το tshirt και το συλλεκτικό pin Bob Marley: Edition 34, είναι εμπνευσμένα από το θρύλο της reggae μουσικής, Bob Marley και υποστηρίζουν το ίδρυμα City of Hope.

Το 50% των πωλήσεων από τη συλλογή Bob Marley, θα διατεθούν στο ίδρυμα City of Hope, το πρωτοποριακό κέντρο έρευνας και θεραπείας για τον καρκίνο, το διαβήτη και άλλες ασθένειες, επικίνδυνες για την ανθρώπινη ζωή. Η limited-edition συλλογή είναι διαθέσιμη από την 1η Φεβρουαρίου στα καταστήματα λιανικής πώλησης όλων των Hard Rock Cafe παγκοσμίως, καθώς και online και θα περιλαμβάνει:

  • Το χαρακτηριστικό Bob Marley t-shirt – ένα μαύρο unisex μπλουζάκι με τον Bob Marley, με Rasta χρώματα (πράσινο, κίτρινο και κόκκινο) συνώνυμα με τη μουσική και τα «πιστεύω» του καλλιτέχνη
  • Το συλλεκτικό Bob Marley pin – ένα pin σε σχήμα κιθάρας με την υπογραφή του Bob Marley, το λογότυπο του Hard Rock και την ένδειξη της πόλης στην οποία λανσάρεται

«Η συνεργασία μεταξύ του Hard Rock και του City of Hope κρατά ζωντανή την κληρονομιά του πατέρα μου, ενώ παράλληλα βελτιώνει σημαντικά τη ζωή των ανθρώπων με σοβαρές ασθένειες», δήλωσε η πρωτότοκη κόρη του Bob Marley, CEO των Bob Marley Group of Companies και σχεδιάστρια της Hard Rock Bob Marley συλλογής, Cedella Marley. «Ο πατέρας μου ξόδεψε τη ζωή του, ενθαρρύνοντας ανθρώπους από όλο τον κόσμο να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό, να παραμερίσουν τα προβλήματα τους και να εμπνευστούν, ένα όραμα που αντικατοπτρίζεται σε αυτή την φιλανθρωπική προσπάθεια».

«Η νέα μοναδική συλλογή θα βοηθήσει το ίδρυμα City of Hope να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του, παρέχοντας φροντίδα εξαιρετικής σημασίας στους ασθενείς του», δήλωσε η Kelley Morris, υπάλληλος του City of Hope, προσθέτοντας, «οι συνεργασίες αυτές μας βοηθούν να πραγματοποιήσουμε πρωτοποριακές έρευνες και να προσφέρουμε σημαντικά εκπαιδευτικά προγράμματα, που επικεντρώνονται στην εξάλειψη σοβαρών ασθενειών»

H Kellie Brown, Philanthropy Manager της Hard Rock International, επισημαίνει «Ο Bob Marley ήταν η ιδανική επιλογή για τη νέα μοναδική συλλογή του Hard Rock, καθώς πρόκειται για έναν αληθινό θρύλο της μουσικής και πρεσβευτή μιας θετικής αλλαγής στην Κοινωνία. Είμαστε ευγνώμονες που συνεργαζόμαστε με την οικογένεια Marley. Δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε έναν καλύτερο τρόπο για να γιορτάσουμε τη ζωή και μουσική του Bob Marley και να εμπνεύσουμε τους fans σε όλο τον κόσμο να κάνουν τη διαφορά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ