Nissan: Στηρίζει τη μεταφορά της Ολυμπιακής φλόγας

Στις 21 Απριλίου, σε μια λαμπρή τελετή παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και πλήθους εξεχουσών προσωπικοτήτων  του Ολυμπιακού και αθλητικού κινήματος, πραγματοποιήθηκε η τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους, τον οποίο έχει την τιμή να υποστηρίζει και η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε στην προσπάθειά του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Rio, παρέλαβε τη δάδα ως πρώτος λαμπαδηδρόμος σε μια διαδρομή που θα ταξιδέψει την Ολυμπιακή Φλόγα στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας, αλλά και σε νησιά όπως η Ζάκυνθος, η Λευκάδα και η Κέρκυρα.

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε για τις ανάγκες μετακίνησης της λαμπαδηδρομίας, των επισήμων αλλά και της συνοδείας της Ολυμπιακής Φλόγας παραχώρησε έναν στόλο αυτοκινήτων, ενώ ένα ειδικά τροποποιημένο Nissan XTRAIL θα μεταφέρει το βωμό της Ολυμπιακής Φλόγας.

Η τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου στις 17:00, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου όλοι μαζί θα στείλουμε σε όλο τον πλανήτη πανηγυρικά το μήνυμα “Ελλάδα Μπορείς” !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ