Βραβείο Επιχειρηματικότητας: Ανακοίνωσε τους φιναλίστ

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε τις δέκα επικρατέστερες επιχειρηματικές προτάσεις του φετινού διαγωνισμού, οι οποίες διεκδικούν χρηματοδότηση ύψους έως και € 1.250.000, καθώς επίσης και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης (νομικά, λογιστικά, μάρκετινγκ, τεχνολογία, επικοινωνία και διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού) και συμβουλευτική καθοδήγηση (mentorship) για την υλοποίηση των νέων εμπορικών τους εγχειρημάτων.

Στο φετινό κύκλο του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας υποβλήθηκαν συνολικά 1.100 επιχειρηματικές ιδέες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών από την έναρξη του θεσμού. Στη συνέχεια, η κριτική επιτροπή του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, η οποία απαρτίζεται από επιτυχημένους επιχειρηματίες και πολύπειρα στελέχη, εξέτασε όλες τις αιτήσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των κριτηρίων του Βραβείου, καταλήγοντας στις δέκα επικρατέστερες επιχειρηματικές προτάσεις. Οι φιναλίστ επελέγησαν από την επιτροπή με βάση τη βιωσιμότητα, την καινοτομία, τη χρηματοοικονομική σύνεση και την  προοπτική δημιουργίας θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

Ο Jimmy Αθανασόπουλος, Πρόεδρος του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας σχολίασε: «Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός συμμετοχών στο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας, ότι η επιχειρηματικότητα αποτελεί το κλειδί για την ανάκαμψη και το θετικό μετασχηματισμό της οικονομίας. Οι δέκα φετινοί φιναλίστ παρουσίασαν επιχειρηματικές προτάσεις, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις αρχές της επιχειρηματικής βιωσιμότητας και καινοτομίας και είμαστε σίγουροι για την μελλοντική τους επιτυχία, η οποία θα προσφέρει προστιθέμενη αξία τους στη χώρα μας και την οικονομία της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ