Grant Thornton: Γιόρτασε τις παγκόσμιες ημέρες ΕΚΕ για το δίκτυό της

H Grant Thornton γιόρτασε για 2η συνεχή χρονιά τις παγκόσμιες ημέρες ΕΚΕ για το δίκτυό της, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζομένους της, στις οικογένειες και τους φίλους τους, να συμμετέχουν στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου, σε δράσεις περιβαλλοντικής συνείδησης και κοινωνικής προσφοράς.

Για φέτος, η εταιρία διοργάνωσε ένα διήμερο εθελοντισμού, στο οποίο συμμετείχαν οι εργαζόμενοι της προσφέροντας οικιοθελώς το χρόνο τους στις παρακάτω δράσεις:

  • Αναδιαμόρφωση του δάσους στον Υμηττό με παράλληλες δράσεις καθαρισμού, δενδροφύτευσης, ανάπλασης του χώρου, βαψίματος σημείων της περιοχής και εξερεύνησης της φύσης.
  • Καθαρισμός της πλαζ Ελληνικού σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση MEDASSET στο πλαίσιο της εκστρατείας “Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες”
  • Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Η Κιβωτός του Κόσμου»
  • Συγκέντρωση από πλαστικά καπάκια με απώτερο στόχο την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Wheeling 2 help».

Ο κ. Βασίλης Καζάς, Managing Partner της Grant Thornton στην Ελλάδα δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που η εταιρία μας έχει δεσμευτεί να προσφέρει έμπρακτα στην κοινωνία και μέσω του εθελοντισμού των εργαζομένων της, μια ιδέα που θέλουμε να γίνει τρόπος ζωής για όλους μας. Φέτος, στοχεύσαμε οι δράσεις μας να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στον τομέα του περιβάλλοντος, ενώ υποστηρίζουμε σταθερά πρωτοβουλίες, τις οποίες πιστεύουμε και θαυμάζουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ