Lidl: Χορηγός στο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Lidl Hellas δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, στηρίζοντας έμπρακτα συνανθρώπους έχουν πραγματικά ανάγκη.

Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, η εταιρεία συμμετείχε ως χορηγός στο Γεύμα Αγάπης που έλαβε χώρα στο  κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ στην Αθήνα. Αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα του Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), το οποίο έχει εξελίξει τα τελευταία 8 χρόνια το γεύμα αυτό σε παράδοση για τις ευπαθείς, κοινωνικές ομάδες της πρωτεύουσας.

Περισσότερες από 1.000 μερίδες φαγητού μοιράστηκαν στους συνανθρώπους μας οι οποίοι στερήθηκαν και φέτος το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων. Όπως ανέφερε η πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, Ελένη Κατσούλη, το γεύμα αγάπης είναι μια ελάχιστη προσφορά για τους οικονομικά ασθενέστερους και επισημαίνει πως τα τελευταία χρόνια τα γεύματα αγάπης, εκτός από άστεγους και άπορους, επισκέπτονται άνεργοι και χαμηλοσυνταξιούχοι.

Πιστή στο κοινωνικό της έργο, η Lidl Hellas ενίσχυσε και την τοπική κοινωνία του Γυθείου και συγκεκριμένα 42 οικογένειες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, σε συνεργασία με την εκκλησία. Προσέφερε 42 Πακέτα Αγάπης με τρόφιμα όπως όσπρια, ελαιόλαδο, γλυκίσματα κ.α. και δώσαμε σε αυτούς τους ανθρώπους τη δυνατότητα να αισθανθούν το κλίμα των εορτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ