Grace Foundation: Νέα δωρεά στα Παιδικά Χωριά SOS

Το Grace Foundation, μέσω της πρωτοβουλίας «Give with Grace», πραγματοποίησε τη δεύτερη δωρεά του στο πλαίσιο της συνεργασίας που διατηρεί με τα Παιδικά Χωριά SOS, η οποία αποτελεί και την πιο χαρακτηριστική φιλανθρωπική του δραστηριότητα. Μέσα στο 2016, συγκεντρώθηκαν 72.700 δολαρίων, με το συνολικό ποσό που έχει διατεθεί σε φιλανθρωπικές δράσεις μέσω του «Give with Grace» να ανέρχεται σε 129.100 δολάρια.

Το πρόγραμμα «Give with Grace» ξεκίνησε το 2015 ως μια πρωτοβουλία των Grace Hotels και των Aria Hotels του ίδιου Ομίλου, αποτελώντας κομμάτι της φιλανθρωπικής δραστηριότητας του Grace Foundation. Στο πλαίσιο του «Give with Grace», τα ξενοδοχεία των Grace Hotels & Aria Hotels, δωρίζουν 1 δολάριο για κάθε διανυκτέρευση, καλώντας τους επισκέπτες τους να κάνουν το ίδιο. Παράλληλα, στη συγκέντρωση χρημάτων συμβάλει η επιλογή συγκεκριμένων πιάτων από τα μενού, καθώς και η πώληση του χειροποίητου ασημένιου βραχιολιού του Give with Grace.

Τα χρήματα θα διανεμηθούν στα Παιδικά Χωριά SOS ανά τον κόσμο, με πρωταρχικό στόχο τα ευάλωτα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να μεγαλώσουν σε ένα σπίτι με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια. Η διεθνής, μη κυβερνητική, φιλανθρωπική οργάνωση εργάζεται με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών, προλαμβάνοντας τη διάλυσή τους και συνεργάζεται με τοπικές κοινωνίες και δημόσιους φορείς προκειμένου να παρέχει αγάπη, υποστήριξη και ένα ζεστό σπίτι σε παιδιά που δεν έχουν οικογένεια.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο The Mayflower Grace, στη Washington του Connecticut, παρουσία της Lynn Croneberger, CEO των Παιδικών Χωριών SOS στις ΗΠΑ, αλλά και της ομάδας των Grace Hotels, συμπεριλαμβανομένων των Γενικών Διευθυντών όλων των ξενοδοχείων των Grace Hotels στον κόσμο.

Ο Robert Swade, CEO των Grace Hotels, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που προσφέρουμε αυτή τη δωρεά στα Παιδικά Χωριά SOS εκ μέρους των επισκεπτών και των συνεργατών μας, η συνεισφορά των οποίων ήταν γενναιόδωρη καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς. Θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη προς τα Παιδικά Χωριά SOS που δουλεύουν ακούραστα για να διασφαλίσουν ότι τα μη προνομιούχα παιδιά λαμβάνουν τη βοήθεια και τη στήριξη που χρειάζονται, για να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια καλύτερη ζωή».

Η Lynn Croneberger τόνισε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τα Grace Hotels, τα Aria Hotels και τους επισκέπτες τους για αυτή την τόσο γενναιόδωρη προσφορά, αλλά και για τη διαρκή τους δέσμευση στην υποστήριξη των ευάλωτων παιδιών σε όλο τον κόσμο. Πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν χάσει τις οικογένειές τους ή μεγάλωναν με οικογένειες που δεν μπορούσαν να τα υποστηρίξουν λόγω φτώχειας, συγκρούσεων, φυσικών καταστροφών ή άλλων δυσμενών συγκυριών. Με τη συγκεκριμένη δωρεά, το Grace Foundation βοηθά τα Παιδικά Χωριά SOS να δώσουν σε αυτά τα παιδιά μια οικογένεια και την παιδική ηλικία που δικαιούνται».

Το Grace Foundation, μέσω της δωρεάς ανά διανυκτέρευση, διαθέτει επιπλέον κάθε χρόνο χρηματικά ποσά σε σειρά σημαντικών φιλανθρωπικών δράσεων. Το 2016 ανακοίνωσε την αρωγή του στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων – ΕΛΕΠΑΠ, οργάνωση που υποστηρίζει άτομα με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακά προβλήματα. Διατηρώντας πάντα στενούς δεσμούς με την Ελλάδα, το Grace Foundation στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της χώρας και κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ