Play Europe από την Attitude

    Η Attitude η εταιρεία εκπαίδευσης και συμβούλων επιχειρήσεων, ανέλαβε  σε συνεργασία με το Δήμο Αλίμου και την Ευρωπαϊκή ένωση τη διοργάνωση του συνεδρίου Play Europe  για την Ελλάδα. Οι Young Leaders της Ευρώπης, θα επισκεφτούν την Ελλάδα από τις 18-20 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του συνεδρίου με θέμα «Εθελοντισμός και Ενεργός Πολίτης».

    Οι νέοι από όλη την Ευρώπη που συμμετέχουν στο συνέδριο,  θα ακούσουν και θα συζητήσουν με ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που προάγουν και προωθούν τις αξίες του εθελοντισμού και της συνεισφοράς των πολιτών στην χώρα μας, για την σημασία του εθελοντισμού στην Ελλάδα, ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής κρίσης, καθώς και για την συνεισφορά των ενεργών πολιτών σε κοινωφελή έργα στήριξης ευπαθών ομάδων.

    Παράλληλα, οι young leaders του Play Europe  θα  συμμετάσχουν σε ενέργειες εθελοντισμού  και θα εργαστούν σε ειδικά σχεδιασμένα  workshops για την αποτύπωση και αξιολόγηση των  έμπρακτων αποτελεσμάτων του Εθελοντισμού και του Ενεργού Πολίτη που ενδιαφέρεται για την πόλη του, τους συμπολίτες του την χώρα του.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ