GENESIS Pharma: Χορηγός της Κέλλυς Αραούζου

Την πρωταθλήτρια μαραθώνιας κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου στηρίζει ως χορηγός η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία GENESIS Pharma, υποστηρίζοντας  έμπρακτα την προετοιμασία της για συμμετοχή και διάκριση στην κορυφαία στιγμή του παγκόσμιου αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο το 2016.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης, αναφέρθηκε στην απόφαση της εταιρείας: «Στηρίζουμε την προετοιμασία της Κέλλυς καταρχάς γιατί πιστεύουμε στην ίδια, στη θέληση και τις δυνατότητές της, αλλά και γιατί θεωρούμε πως η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι σήμερα απαραίτητη ώστε να ξεπεραστούν τα οικονομικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν αρκετά νέα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού. Ελπίζουμε αυτή η απόφασή μας να βρει μιμητές, καθώς όλοι οι αθλητές μας αξίζει να έχουν την πλήρη και έμπρακτη υποστήριξη που είναι τόσο απαραίτητη ώστε να μπορούν να δώσουν όλη τους την ενέργεια και την ψυχή στο άθλημά τους, χωρίς εμπόδια και δυσκολίες. Ευχόμαστε στην Κέλλυ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μας και θα είμαστε δίπλα της σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας της».

Η Κέλλυ Αραούζου δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ την GENESIS Pharma και προσωπικά τον κ. Ευριπίδη. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις πως έχεις την υποστήριξη που απαιτείται σε μια προετοιμασία στην οποία σίγουρα η προσπάθεια και η θέληση μετράει πάνω από όλα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως απαιτεί και πόρους».

Η πρωταθλήτρια open water Κέλλυ Αραούζου έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες έως σήμερα και έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις. Είναι γεννημένη το 1991 και είναι τελειόφοιτη του Παιδαγωγικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ