“Paintings from Elsewhere” : Έκθεση Τέχνης για Φιλανθρωπικούς σκοπούς

Η έκθεση “Paintings from elsewhere” είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιασθούν μοναδικοί και ξεχωριστοί πίνακες που προέρχονται από το νησί της Καραϊβικής, το οποίο μοιράζονται η Δομινικανή Δημοκρατία και η Αϊτή.  Τα έργα των καλλιτεχνών από την περιοχή αυτή, χαρακτηρίζονται από φως και χρώμα, αντικατοπτρίζουν τον πλούσιο πολιτισμό τους και την ταυτότητα τους και περιέχουν επιρροές από την Αφρική, την Ευρώπη και την Ασία.   Το επίπεδο της λεπτομέρειας, το βάθος και το ακατέργαστο ταλέντο, θα σας εμπνεύσει και θα σας εντυπωσιάσει. Πρόκειται για μια εξαιρετική παρουσίαση ζωντανής και έντονης τέχνης.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Global Kiter Foundation και πραγματοποιείται στο Golden Hall από τις 6 έως τις 13 Ιουνίου 2012.

Το Global Kiter Foundation αξιοποιεί τον αθλητισμό για να εμπλουτίσει τις ζωές των ατόμων με κινητικά προβλήματα και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, μέσω της εκμάθησης νέων δεξιοτήτων και της ανάπτυξης ηθικού σθένους και ανεξαρτησίας.

Όλα τα έσοδα από την έκθεση θα διατεθούν για να υποστηρίξουν το έργο και τα προγράμματα του Global Kiter Foundation και τα άτομα με κινητικές αναπηρίες.

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, ημερομηνία λήξης της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, στους νικητές της οποίας η COCO-MAT θα προσφέρει 2 διήμερες διανυκτερεύσεις στα θέρετρα Valis Resort (www.valisresort.gr) and Dasos Theretron (www.dasostheretron.gr) ενώ το Global Kiter Foundation θα δωρίσει έναν από τους πίνακες της συλλογής του.

Το κόστος των κλήρων είναι 2 ευρώ και θα είναι διαθέσιμοι στον χώρο της Έκθεσης.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξασφαλίσει κλήρους online, μπορεί να επικοινωνήσει με το Global Kiter Foundation στο charles@globalkiter.com.

Η Έκθεση Τέχνης θα πραγματοποιηθεί στο Golden Hall, στον 1ο όροφο από τις 6 Ιουνίου ως τις 13 Ιουνίου.  Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα την Τετάρτη 6, Ιουνίου και τα ποτά ήταν ευγενική χορηγία από την Boutari Wines.

Χορηγοί και υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι το Golden Hall, η Μπουτάρης Οινοποιητική, η Enel Green Power Hellas, η COCO-MAT, το RedCarpet.gr, το Ileana Tounta Contemporary Art Centre, και το maria panayides art productions.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ