Στις 7/10 η απονομή των EBEN GR AWARDS 2014

Το EBEN GR (European Business ethics Network Ελλάδας) θα πραγματοποιήσει την ετήσια Απονομή Διακρίσεων EBEN GR AWARDS 2014 την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Πρόκειται για ορισμένα από τα πλέον σημαντικά  ονόματα  στον χώρο της ναυτιλίας, τον χρηματοπιστωτικό τομέα, τον ασφαλιστικό χώρο όπως και την βιομηχανία και τις υπηρεσίες που θα παραλάβουν την διάκριση SEE G (Social – Environmental Ethical Governance) σε συνέχεια της αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε από το EBEN GR σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα κριτήρια του μοντέλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εβδομάδας Business Ethics by EBEN GR περιλαμβάνει ομιλίες  στην ΑΣΟΕΕ , στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και  στο Πάντειο  Πανεπιστήμιο  με θέμα « ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΝΩΝΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ» που αποτελεί και το κεντρικό θέμα της όπως και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του φοιτητικού διαγωνισμού που ολοκληρώθηκε.
Θα τιμηθεί το ίδρυμα Σ. Νιάρχου για την σημαντική κοινωνική προσφορά του.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί, μεταξύ άλλων σημαντικών ομιλητών, ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής  κος  Γιάννης Μανιάτης. Το EBEN GR συνεχίζει με ιδιαίτερη επιτυχία την ευρωπαϊκή πορεία στον χώρο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και της επιχειρηματικής ηθικής με την στήριξη των μελών (επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα) που προάγουν μία διαφορετική κουλτούρα ανάπτυξης. Για τους ενδιαφερόμενους είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση έως τις 26/09/2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ