WIND: Ειδική Διάκριση για το Run Greece

H μακροχρόνια σύνδεση της WIND με το δρομικό κίνημα στην Ελλάδα και τον δημοφιλή θεσμό Run Greece του ΣΕΓΑΣ, βραβεύτηκε από την ΕΕΔΕ στο πλαίσιο των «Corporate Affairs Excellence Awards» στις 28 Ιανουαρίου 2015, στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η ενεργοποίηση της εταιρίας στον θεσμό αγώνων δρόμου πόλης  “Run Greece – Ένας Αγώνας για Όλους σε όλη την Ελλάδα”  τιμήθηκε με Ειδική Διάκριση για την Καλύτερη Χρήση Δεικτών Επίδοσης (KPIs). Η βράβευση του προγράμματος  προέκυψε ύστερα από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων σε 10 διαφορετικές κατηγορίες, ως προς την αποτελεσματικότητα τους με βάση συγκεκριμένους δείκτες μέτρησης. Στη φετινή διοργάνωση, 37 εταιρείες από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, κατέθεσαν 70 υποψηφιότητες για δράσεις της διετίας 2012 – 2014.

Ο θεσμός RUN GREECE ξεκίνησε το 2013 και αφορά σε αγώνες δρόμου 5 & 10 χλμ. σε 6  πόλεις, την Λάρισα, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, την Καστοριά, την Αλεξανδρούπολη και την Πάτρα. Τις δύο χρονιές που έχει λάβει χώρα κατόρθωσε να βγάλει κυριολεκτικά από τα σπίτια τους περίπου 18.000 δρομείς όλων των ηλικιών, μεταμορφώνοντας κάθε πόλη σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της συμμετοχής.

Τη δυναμική αυτή αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο η WIND, μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, αφού στο πλαίσιο κάθε αγώνα Run Greece, προσφέρει οικονομική ενίσχυση εκ μέρους των δρομέων σε τοπικούς κοινωνικούς φορείς. Έτσι,  για τα έτη 2013 – 2014 η WIND έχει προσφέρει συνολικά 68.000 ευρώ σε 11 φορείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ