Ένα βιβλίο, ένα τραγούδι, για ένα ευρώ, για ένα καλό

«Με την ίδια επιτυχία, πιο κεφάτο, πιο διευρυμένο και πιο καλοκαιρινό».
Αυτή ήταν η προσδοκία για το καλοκαιρινό bazaar βιβλίου και cd & μουσικού φεστιβάλ, που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΒΗΜΑ FM 99.5, από τις 22-24 Ιουνίου με ελεύθερη είσοδο στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Κι ο στόχος επετεύχθη.

Με μόλις 1 € το καθένα, ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 100.000 τίτλους λογοτεχνίας, μαγειρικής, ταξιδιού, παιδικά, και περίπου 80.000 cd, με τα περισσότερα  είδη του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου στις σημαντικότερες εκτελέσεις τους.

Στο τέλος του bazaar συλλέχθηκαν 104.000 € τα οποία διατέθηκαν στους άπορους και άστεγους του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Ταυτόχρονα, περισσότεροι από 30.000 παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το μουσικό φεστιβάλ καθισμένοι στο γκαζόν των κήπων του Μεγάρου. Κατά τη διάρκεια του 3ήμερου φεστιβάλ εμφανίστηκαν οι εξής καλλιτέχνες: Σταμάτης Κραουνάκης μαζί με τους «Σπείρα – Σπείρα», ο Πάνος Μαζουράκης, η Αργυρώ Καπαρού, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, η Ευσταθία, τα Κίτρινα Ποδήλατα, η Ειρήνη Δούκα με τον Greggy Κ., η Ραλλία Χρηστίδου, η Ηρώ, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου Αθηνών, η Παιδική Χορωδία Δ. Τυπάλδου, και η θεατρική ομάδα του Κ. Υ. Α. Δ. Α.

Πέραν των άλλων υπηρεσιών που παρέχει, το Κ.Υ.Α.Δ.Α. συγκεντρώνει και διανέμει είδη τροφίμων, ιματισμού και υπόδησης σε όσους προσέρχονται ή φιλοξενούνται στους χώρους τους, καθώς και σε οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα τα οποία εντοπίζονται από τις δικές του ή άλλες κοινωνικές υπηρεσίες, ενορίες, εθελοντές ή συνεργαζόμενους φορείς. Το Κέντρο παρέχει καθημερινά περίπου 1.500 μερίδες φαγητού σε άπορους και άστεγους Έλληνες και αλλοδαπούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ