Ο ΣKAΪ και η Ανακύκλωση Συσκευών μαζί στο Περιστέρι

Πραγματοποιήθηκε δράση για την ανακύκλωση παλιών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης για την ανακύκλωση του ΣKAI, της Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ).

Οι πολίτες έφταναν από νωρίς το πρωί στην κεντρική πλατεία Δημοκρατίας στο Περιστέρι προκειμένου να ανακυκλώσουν όλων των ειδών τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τους. Αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετοί γονείς συμμετείχαν στη δράση με τα παιδιά τους, δίνοντας ένα σπουδαίο παράδειγμα κοινωνικής ευθύνης. Δύο τυχεροί που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, απαντώντας σε 4 απλές ερωτήσεις για την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών και συσκευασιών, μετά από κλήρωση κέρδισαν από ένα ποδήλατο IDEAL.

Στην εκδήλωση, έγινε, επίσης, ενημέρωση από την ΕΕΑΑ για το πώς ανακυκλώνονται σωστά οι συσκευασίες.

Η δράση αυτή κατέδειξε ότι οι πολίτες μπορούμε να κινητοποιηθούμε για να γίνει η ανακύκλωση πράξη. Ωστόσο, δυνατότητα ανακύκλωσης των ηλεκτρικών συσκευών μας έχουμε καθημερινά, καθώς υπάρχει ένα ευρύ δίκτυο σημείων ανακύκλωσης σε 11,500 καταστήματα και πολλούς δήμους σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here