Συνεργασία EasySOS με Ελληνικό Κεντρικό Σταθμό

Η προστασία της ασφάλειας και της υγείας, που αποτελούν τα δύο πολυτιμότερα αγαθά για κάθε άνθρωπο, έφεραν κοντά την EASYSOS και τον Ελληνικό Κεντρικό Σταθμό. Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους στην εξυπηρέτηση του πρωτοποριακού συστήματος JUST ALERT.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας, ενσωματωμένο σε κινητό τηλέφωνο-ρολόι (smartwatch), το οποίο λειτουργεί στην ουσία σαν φορητός συναγερμός.

Όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης, μπορεί με απλές κινήσεις να ειδοποιεί άμεσα το ΕΚΑΒ ή την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ή τους συγγενείς του, ανάλογα με την περίπτωση κινδύνου. Η ειδοποίηση γίνεται μέσω του 24ωρου κέντρου του Ελληνικού Κεντρικού Σταθμού. Η θέση του χρήστη εντοπίζεται ακριβώς μέσω GPS ή GSM ή Wi-Fi.

Με το σύνθημα: «Νιώστε ασφαλείς, είμαστε συνεχώς δίπλα σας» η EasySOS δημιούργησε ένα προϊόν που αποτελεί πολύτιμο κοινωνικό εφόδιο σε μεγάλες ομάδες πληθυσμού. Η σύζευξη του JUST ALERT με το υπερσύγχρονο Κέντρο Σημάτων του Ελληνικού Κεντρικού Σταθμού, αποτελεί την απόλυτη εγγύηση έγκαιρης και άμεσης προστασίας.

Δόγμα του Ελληνικού Κεντρικού Σταθμού: «Κάθε επίτευγμα, κάθε νέα συνεργασία αποτελεί μέρος της προσπάθειας για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας». Το πρώτο Kέντρο Λήψης Σημάτων, που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1982 (τότε με την επωνυμία «ΕΡΜΗΣ ΕΠΕ»), διαθέτει εξειδικευμένους χειριστές πάντα σε ετοιμότητα να ανταποκριθούν στα σήματα των συνδρομητών.

Η ασφάλεια, παίρνει πλέον υπόσταση μέσα από τη δυναμική συνεργασία των δύο εταιρειών, που ένωσαν την τεχνογνωσία με την εμπειρία και την λειτουργικότητα, με σκοπό να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή προστασία σε κάθε πολίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ