Green Revolution: Επιτυχές το σεμινάριο PM4SD™

Με επιτυχία διεξήχθη η 1η συν-διοργάνωση στην Ελλάδα του σεμιναρίου PM4SD™ (Διοίκηση Έργων Αειφόρου Ανάπτυξης στον Τουρισμό), το οποίο έλαβε χώρα από 9 – 13 Νοεμβρίου 2015, στην Αθήνα από τις εταιρείες GREEN EVOLUTION AE και Jlag. Το PM4SD™ είναι μια διεθνής εξειδικευμένη πιστοποίηση για την διαχείριση των έργων τουρισμού (για έργα του ευρύτερου τομέα του τουρισμού). Το PM4SD™ αντίστοιχα, ως εκπαιδευτικό περιεχόμενο, έχει πιστοποιηθεί από την APMG International, η οποία είναι κορυφαία εταιρεία και η οποία διαχειρίζεται το σύστημα πιστοποίησης PM4SD™ για τους επαγγελματίες.

Η διοίκηση έργων και ο αειφόρος τουρισμός συναποτελούν τη βάση της μεθοδολογίας PM4SD™, η οποία είναι μια νέα μεθοδολογία κατάρτισης για το σχεδιασμό και τη διαχείριση επιτυχημένων έργων τουρισμού με δέσμευση στο να αποδώσουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Μέσα από την εκπαίδευση PM4SD™, αποκτήθηκαν δεξιότητες και τεχνικές για την εφαρμογή μετασχηματιστικών και καινοτόμων σχεδίων τουρισμού με αειφόρο προοπτική. Το πιστοποιητικό PM4SD™ αποτελεί την δέσμευση των συμμετεχόντων για τον αειφόρο τουρισμό.

Το 1ο Σεμινάριο PM4SD™ στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε από Πιστοποιημένους Εισηγητές και περιλάμβανε σειρά εξετάσεων για την απόδοση της σχετικής πιστοποίησης προσωπικού, με ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα, τόσο στο επίπεδο Foundation (100% επιτυχία συμμετεχόντων), όσο και του ανώτερου επιπέδου Practitioner (επίπεδο επιτυχίας εφάμιλλο των άλλων Ευρωπαϊκών Κρατών!).

Στο πρώτο εξάμηνο του 2016, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η 2η συν-διοργάνωση σεμιναρίου PM4SD™ στην Αθήνα, από την εταιρεία GREEN EVOLUTION AE και την Jlag (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο www.greenevolution.eu).

Μετά το πέρας του 1ου Σεμιναρίου στην Ελλάδα, η GREEN EVOLUTION ΑΕ διαθέτει εφεξής στελεχιακό δυναμικό με την ανώτερη πιστοποίηση κατά PM4SD (Practitioner / PM4SDΕπαγγελματικός Σύμβουλος), και προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της για την οργάνωση και διοίκηση έργων Αειφόρου Τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ