COSMOTE: Οι Έλληνες παίζουν Sea Hero Quest

Ένα παιχνίδι για «καλό σκοπό» έπαιξαν οι λάτρεις των Games την Παρασκευή 1η Ιουλίου στο κατάμεστο Gazarte, με τη συμβολή της COSMOTE, συμμετέχοντας σε εκδήλωση για το Sea Hero Quest, το πρώτο Mobile Game παγκοσμίως που βοηθάει τους επιστήμονες στην έρευνα κατά της άνοιας.

Περισσότερα από 700 άτομα απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία, ενημερώθηκαν για το “Sea Hero Quest” από αγαπημένους Gamers και δημοφιλείς YouTubers όπως ο Mikeius, ο Zok, ο HackyPixelz, ο CaptainPanez, ο BilYolo, αλλά και τα gaming sites Techmaniacs.gr, Gameworld.gr και Gamespace.gr. Οι συμμετέχοντες έγιναν και εκείνοι ήρωες του παιχνιδιού και έζησαν μια συναρπαστική περιπέτεια στη θάλασσα, μέσα από λαβύρινθους νησιών και παγόβουνων, κυνήγησαν πλάσματα σε βάλτους και ανακάλυψαν κρυμμένους θησαυρούς.

Το “Sea Hero Quest” είναι διαθέσιμο δωρεάν από την COSMOTE και μπορεί καθένας να το κατεβάσει στο Smartphone ή το Tablet του από App Store και Google Play, να διασκεδάσει παίζοντας και να βοηθήσει το έργο των επιστημόνων. Είναι εντυπωσιακό πως δύο λεπτά δράσης από 100.000 άτομα ισοδυναμούν με περισσότερα από 50 χρόνια επιστημονικής έρευνας. Ήδη το παιχνίδι βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης των app στην Ελλάδα στο App Store και στο Google Play σε downloads.

Το “Sea Hero Quest” είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης ευρωπαϊκής συνεργασίας που βάζει την τεχνολογία και την καινοτομία στην υπηρεσία του ανθρώπου. Η άνοια απασχολεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αλλάζει ριζικά την καθημερινότητα τόσο των ανθρώπων που ζουν με αυτή, όσο και της οικογένειάς τους. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να βοηθήσει τους επιστήμονες να κατανοήσουν πώς πλοηγείται ο ανθρώπινος εγκέφαλος στο χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ