Κωτσόβολος: Στηρίζει φοιτητές και την «Κιβωτό του Κόσμου»

Η Κωτσόβολος στηρίζει τους μικρούς μαθητές, κινητοποιώντας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τους εργαζομένους της να συγκεντρώσουν σχολικά είδη για τα παιδιά της οργάνωσης «Η Κιβωτός του Κόσμου». Παράλληλα, στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας, για δεύτερη χρονιά δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές να αποκτήσουν μέσω υποτροφίας το πτυχίο που θα τους φτάσει ψηλά.

Οι εργαζόμενοι της Κωτσόβολος και φέτος ανέλαβαν δράση και με τη βοήθεια όλου του στόλου διανομών της εταιρείας ανά την Ελλάδα, συνέλεξαν μισό τόνο σχολικά είδη, προκειμένου να δώσουν χαρά κι ελπίδα στα παιδιά και τους ανθρώπους της οργάνωσης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, εθελοντές της εταιρείας παρέδωσαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» δεκάδες κούτες με σχολικό εξοπλισμό. Τετράδια, μολύβια, στυλό, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές και κηρομπογιές, αλλά και σχολικές τσάντες, κασετίνες και πληθώρα σχολικών αξεσουάρ, θα δώσουν χαρά κι αισιοδοξία στα παιδιά να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά καλά προετοιμασμένα!

Στο ίδιο πνεύμα, η εταιρεία συνεχίζει τις πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα, προσφέροντας εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε πλήρη εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω τεσσάρων υποτροφιών σε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στα BCA College και Athens Tech College. Συγκεκριμένα, προσφέρει δύο υποτροφίες, μία για τετραετή φοίτηση και μία για μεταπτυχιακό τίτλο Master από το BCA College, και δύο υποτροφίες, μία για τετραετή φοίτηση και μία για μεταπτυχιακό τίτλο Master από το Athens Tech College. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους έως τις 7/10 στο ASK.KOTSOVOLOS.GR  και θα βρεθούν ένα βημα πιο κοντά στην απόκτηση ενός πτυχίου που θα συμβάλλει καθοριστικά στο μέλλον τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here