Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 24η χρονιά το Career Forum του ALBA

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε για 24η χρονιά το Career Forum του ALBA στις 20 – 23 Σεπτεμβρίου, 2015 στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη).

Έχοντας καθιερωθεί ως θεσμός στην αγορά εργασίας, η εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με στελέχη  Ανθρώπινου Δυναμικού και Υπεύθυνους Προσλήψεων από εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε σημαντικούς κλάδους της ελληνικης αγοράς για να διερευνήσουν από κοινού ευκαιρίες συνεργασίας στο προσεχές μέλλον.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 92 τελειόφοιτοι από τα εξής ακαδημαϊκά προγράμματα: The ALBA MBA, MBA in Shipping, MSc in International Business & Management, MSc in Marketing, MSc in Finance, MSc in Strategic Human Resources Management, MSc in Business for Lawyers, MSc in Risk Management, MSc in Shipping Management, MSc in Tourism Management και MSc in Entrepreneurship.

Το ALBA Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του Career & Alumni Office το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς υποστηρίζει και προετοιμάζει τον κάθε φοιτητή για την αναζήτηση της εργασίας του μέσα από στοχευμένες ενέργειες όπως σεμινάρια, εξατομικευμένες συναντήσεις επαγγελματικής συμβουλευτικής και εκδηλώσεις καριέρας με στόχο την ταχεία του ένταξη στην αγορά εργασίας.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος 92 διακεκριμένες εταιρείες, οι οποίες εκπροσωπήθηκαν από 137 στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού, εκ των οποίων το 30% ήταν απόφοιτοι του ALBA.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ