Όλα τα καλά στα Lidl

Με το μήνυμα «Όλα τα καλά στα Lidl», είναι στον «αέρα» από τις 19 Φεβρουαρίου η νέα καμπάνια της Lidl Hellas, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προβάλει ότι προσφέρει τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή για να μπορούν όλοι να έχουν «όλα τα καλά» στο καθημερινό τους τραπέζι. Μέσα από μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων, ο καταναλωτής μπορεί καθημερινά να απολαύσει ποικιλία γεύσεων και να γεμίσει το τραπέζι του με τα πιο αυθεντικά και φρέσκα υλικά, με τις μάρκες της Lidl.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας περνούν από τους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθώντας ένα αυστηρό σύστημα διασφάλισης ποιότητας στην επιλογή, μεταφορά και αποθήκευση των προϊόντων.  Η εταιρεία επιλέγει τους προμηθευτές της με αυστηρά κριτήρια και φροντίζει να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία παραγωγής κάθε προϊόντος.

Μεταξύ άλλων, στα Lidl οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τους χυμούς Eviva, επιλεγμένα αλλαντικά απ’ όλη την Ελλάδα με την επωνυμία «Αγροικία», παραδοσιακά ψωμάκια, παξιμάδια, τσουρέκια, φρυγανιές και πολλά άλλα προϊόντα με την επωνυμία «Χρυσός Μύλος» και τα γαλακτοκομικά ΓΑΛΠΟ, φτιαγμένα από Έλληνες παραγωγούς. Επίσης, διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων «Γλυκάνθη» με γλυκίσματα, μαρμελάδες και μέλια, κρεατικά «Του Χασάπη» με την υπογραφή της AGROLAB, τα βραβευμένα σφολιατοειδή  Καρδίς, ελιές και ελαιόλαδο «ΕΥ»,  κίτρινα τυριά της οικογένειας «Τρεις Βοσκοί» αλλά και τα λαχανικά «Vegeterra».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ